Dział Ogólny > PES 2011

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady!

<< < (110/118) > >>

menkol:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDumitru z Napoli ;). Jak grasz pierwszy sezon to ma 18 lat i chyba 65 ovr ale gra dobrze. Ja kupiłem go za 600 tysięcy funtów. A najlepiej jakby przyszedł do Ciebie Welbeck z Sunderlandu/United zależy na jakim patchu grasz.

--- Koniec cytatu ---
dzięki za rade ale Dumitru u mnie w pesie nie ma .. nie wiem czemu .. więc skusiłem się na Altidora z AZ, przeszedł mi za 6,8mln ;d
A  Welbecka nie widziałbym w Dortmundzie

Marcin14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA  Welbecka nie widziałbym w Dortmundzie

--- Koniec cytatu ---
Bo on nigdy nie grał w Dortmundzie.

menkol:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo on nigdy nie grał w Dortmundzie.

--- Koniec cytatu ---
Altidore też nigdy nie grał w Dortmundzie a go sprowadziłem bo wydawał mi się bardziej realnym transferem od Welbecka.

CelticGlasgow:
takie pytanie , jestem zadłużony -131,256 euro  8) i zamiast normalnej drużyny w której mam Alonso , Doyle itp mam jakiś nie wiem nie znanych piłkarzy i wgl xd oco chodzi ? jak już nie będę miał długów przywrócą mi drużyne normalną  ? ;d

zawodowiec:
witajcie mam pytanie odnośnie ML gdy gram na jakimś patchu (np. ekstraklasa patch, adelante patch) drużyna z innej ligi (np. włoskiej) to w karierze zespoły z  niższej klasy rozgrywkowej które są stworzone w danym patchu grają w moich pucharach krajowych i później awansują nie do tej ligi np. w ekstraklasa patch gram Arsenalem w PL a po zakończeniu sezonu awansują do niej zespoły z I ligi polskiej, czy może da się jakoś wyłączyć lub przestawić tą niższa klasę rozgrywkową aby awansowały do prawidłowej ligi??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej