Witam.
Zacząłem od niedawna grać w tryb ML, wcześniej skupiając się raczej na Become a Legend. Udało mi się wykreować fajnego playera, niemniej BaL mi się znudziło. Zapisałem swoje 'dziecię' z zamiarem niegdysiejszego kupna go w trybie Master League. Po jakimś czasie udało mi się go sprowadzić do klubu i pojawił się problem. Otóż mój zawodnik wiecznie jest niezadowolony z klubu, cały czas jest we 'frosten relatioship with the club' i ciągle znajduje się w najgorszej predyspozycji (fioletowa strzałka w dół). Mimo dobrych trenerów, pensji wyższej niż jego market value, stałego miejsca w składzie (jest w sumie najlepszym posiadanym przeze mnie napastnikiem), grania na dedykowanej pozycji (SS) i wartości 8 na form cały czas jest niezadowolony (a to - jakby nie było - obniża jego skuteczność i zdarza mu się partaczyć). Trwa to już drugi sezon - próbowałem wszystkiego. Wystawiałem go co mecz, co drugi mecz, co trzeci mecz, dałem mu pół roku przerwy (ze sporadycznymi występami), jego sytuacja ani na dzień się nie zmieniła (w pierwszym meczu, od razu po zakupie miał pomarańczową strzałkę, strzelił 3 bramki. zaraz potem wszystko padło i tak się ciągnie). Czy to jest jakiś bug w grze, żeby zabezpieczyć produkcje dream teamów z edit players? Nie kupiłem go w pierwszym oknie transferowym, dopiero po pierwszym sezonie z Besiktasu, jeśli to ma jakieś znaczenie. What to do, what to do?
(jeżeli problem był już poruszany proszę o pokierowanie mnie do odpowiednich postów, szukałem - nie znalazłem)