Dział Ogólny > PES 2011
Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady!
Steinway:
Posty, jak widzę, diablo merytoryczne. ;P
Ja lubiłem, to moje alter ego, więc też powinien lubić!
Słuchajcie, a bylibyście tak uprzejmi stworzyć jakiegokolwiek grajka w BaL i zakupić go do świeżo rozpoczętej rozgrywki ML, żeby sprawdzić, czy to jest mój jednorazowy bug, czy jakaś seria? W sensie - zastanawiam się, czy po prostu nie mają tak wszyscy 'edit players', po to by zapobiec jakiemuś takiemu czitowaniu... Stworzyć dream team, rozpocząć rozgrywkę czymkolwiek, zakupić wszystkich w pierwszym oknie transferowym i mieć drużynę nie do pokonania. Choć w sumie byłaby to głupota.
Abismail:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPosty, jak widzę, diablo merytoryczne. ;P
Ja lubiłem, to moje alter ego, więc też powinien lubić!
Słuchajcie, a bylibyście tak uprzejmi stworzyć jakiegokolwiek grajka w BaL i zakupić go do świeżo rozpoczętej rozgrywki ML, żeby sprawdzić, czy to jest mój jednorazowy bug, czy jakaś seria? W sensie - zastanawiam się, czy po prostu nie mają tak wszyscy 'edit players', po to by zapobiec jakiemuś takiemu czitowaniu... Stworzyć dream team, rozpocząć rozgrywkę czymkolwiek, zakupić wszystkich w pierwszym oknie transferowym i mieć drużynę nie do pokonania. Choć w sumie byłaby to głupota.
--- Koniec cytatu ---
Ja gram już 5 sezon takim grajkiem, jest zajeb**ty, ma 92 overall i jest szczęśliwy i nawet nie myśli o odejściu :D.
dragmaciek91:
Proszę o pomoc :)
Więc tak, sprawa wygląda tak:
Gram w tryb ML i mam drużynę FC Barcelona :) po pierwszym sezonie zakupiłem 6 graczy i w trakcie 3. I zostało mi na koncie ok. 60 mln Euro. Teraz gdy rozegrałem 2 mecze mój skład jakimś cudem zmalał o tych graczy i o kliku z podstawowego składu, nie dość tego jeszcze zostało mi ok. 700 000 Euro na koncie. Chyba za 2 mecze zawodnicy nie wzieli ok. 60 mln Euro. Ci zawodnicy istnieją. Tylko że jak mam Player Resultats to tam oni są przestawieni jako szare napisy. Czy ktoś może miał podobny problem??
Proszę o pomoc :)
Irius:
Nie wystarczyło Ci kasy na wypłaty, wtedy komputer sam zwalnia najdroższych zawodników aby to zredukować.
dragmaciek91:
Czyli, jak będe miał więcej kasy to odrazu się "odkupią"??
Nawigacja
[#] Następna strona