Dział Ogólny > PES 2011
TAKTYKA - PES 2011
poland2222:
Jak wykonywać fajne zagrania w pesie ponieważ prawie żadnych nie znam a nie dawno dopiero dowiedziałem sie jak grać z klepki :) Mam prośbe napiszcie mi np. LB+A - klepka itd.
Pozdrawiam
Grassek:
LB+(podanie po ziemi) - podanie z klepki
LB+(wysunięcie w uliczkę) - wysunięcie w uliczkę górą
LB+(strzał) - lobowanie
Są też 3 rodzaje dośrodkowań w zależności czy wciśniesz przycisk odpowiedzialny za dośrodkowanie raz, dwa, bądź też 3 razy. Raz- wysokie dośrodkowanie, dwa- mocniejsze i niższe dośrodkowanie, trzy-dośrodkowanie po ziemi. itp itd. Gorąco polecam Ci poradnik do PES11, tam jest wszystko doskonale opisane:) Pozdrawiam
rocket222:
Witam.
Oto moja Roma :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co zrobić, żeby Cristiano Ronaldo oraz Messi schodzili do środka, na strzał z dystansu? Jak ustawić, aby robili to jak najczęsciej?
cieracho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEuzywajac kombinacji select + w lewym/prawym dolnym rogu (zalezy gdzie atakujesz) powinien sie zaswiecic przycisk z wybrana taktyka. 2 taktyki na raz? gra pozwala aktywowac i 4 taktyki rownoczesnie, tylko nasuwa sie pytanie jak to sie ma do zastosowania w grze i czy ma wogole sens? moge sie mylic ale jesli wybieram gre dluga pilka to jaki jest sens rownoczesnego stosowania ataku pozycyjnego? kombinacja select + to quick tactic, logicznie myslac zastosowana po to zeby szybko zmienic taktyke bez wchodzenia do ustawien.
--- Koniec cytatu ---
Witam mam natomiast takie szybkie pytanie co oznaczaja te przyciski kiedy jest ze maja presing stosowa?
select+ x? o?
prosze o odp:)
pozdrawiam
Nawigacja