Dział Ogólny > PES 2011

Become a Legend - PYTANIA

<< < (65/82) > >>

furtak123:
taa w 2008  napewno,tym bardziej ze nie bylo w tej czesci BaL,wydaje mi ze zwsze max byla nota 8

Artur 7:
A kto mówi, że w 2008 był BAL... ;) Przecież były inne tryby, jak: ML, League, czy chociażby zwykły Exhibition, w których to, po meczu, można było sprawdzić oceny zawodników i ocena 10 napewno była... ;)

damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA kto mówi, że w 2008 był BAL... ;) Przecież były inne tryby, jak: ML, League, czy chociażby zwykły Exhibition, w których to, po meczu, można było sprawdzić oceny zawodników i ocena 10 napewno była... ;)

--- Koniec cytatu ---

tak, po kazdym meczu bylo mozna sprawdzic noty.. i owszem bylo 10 (w zwyklym meczu)... ale odnosnie BAL w 2011.. wiecej niz 8 nie mialem.

Artur 7:
Wczoraj jeszcze, dałem zwykły mecz na 5 min. na Beginner i dla ciekawości strzeliłem Messim 7 bramek, wyprowadziłem dużo podań (celnych) + drybling - 130m. i ocena 8.0...

furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA kto mówi, że w 2008 był BAL... ;) Przecież były inne tryby, jak: ML, League, czy chociażby zwykły Exhibition, w których to, po meczu, można było sprawdzić oceny zawodników i ocena 10 napewno była... ;)

--- Koniec cytatu ---
pewnie dlatego ze to jest temat o BaL :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej