Dział Ogólny > PES 2011

Become a Legend - PYTANIA

<< < (70/82) > >>

Mieszkos:
CF, około 180cm i 75kg, umiejętność The all rounder, 6 w strzał, 5 w drybling i 3 w power, albo 5 w power, 3 w drybling - nie pamiętam dokładnie. Wychodziło 74-78 ovr., kilka rerolli i wyszedł 79.

Taki mi konkretnie wyszedł.

Artur 7:
88,89, nie robiłeś go czasami, w jakimś edytorze BAL...?

barca1995:
podpisałem teraz nowy kontrakt z Barceloną i w kontrakcie jest napisane ,że moja pensja wynosi 2.300.000 euro . Ale problem tkwi w tym że ja tej kasy na oczy jeszcze nie widziałem . Więc moje pytanie to czy ja tę kasę kiedykolwiek dostanę czy to jest tylko tak dla picu ??? ??? , co prawda dostaje co jakiś czas +14.000 ale to trochę  za mało  :-\

Mieszkos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE88,89, nie robiłeś go czasami, w jakimś edytorze BAL...?

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nie zacząłem na tym screenie gry, więc jak? Sam popróbuj kilka razy i zobaczysz, że wyjdzie.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpodpisałem teraz nowy kontrakt z Barceloną i w kontrakcie jest napisane ,że moja pensja wynosi 2.300.000 euro . Ale problem tkwi w tym że ja tej kasy na oczy jeszcze nie widziałem . Więc moje pytanie to czy ja tę kasę kiedykolwiek dostanę czy to jest tylko tak dla picu ??? ??? , co prawda dostaje co jakiś czas +14.000 ale to trochę  za mało  :-\

--- Koniec cytatu ---
+14.000, to jest właśnie miesięczna wypłata/część, a 2.300.000 euro, to roczne zarobki - widziałeś kiedyś, żeby ktoś dostał wypłatę po roku... ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeszcze nie zacząłem na tym screenie gry, więc jak? Sam popróbuj kilka razy i zobaczysz, że wyjdzie.

--- Koniec cytatu ---
Spróbuje. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej