Dział Ogólny > PES 2011
Become a Legend - PYTANIA
kebyk:
Siema!
Ja mam dziwną sytuacje. Jestem w Arsenalu już 7 sezon nie dostałem jeszcze opaski kapitana nigdy. W klubie jeszcze mnie to nie zaskakuje są lepsi ode mnie, ale w reprezentacji mam już pod 90 występów mając 27 lat i nigdy jeszcze nie byłem kapitanem, a mam największy ogólny ranking- 96. To dużo więcej od wszystkich. Raz zajrzałem w skład reprezentacji i zobaczyłem te podstawowe funkcje czyli skład i rozstawienie na boisku i byłem pokazany jako kapitan, ale jak przyszło do meczu to kapitanem był Jeleń. Nie wiem dlaczego tak jest, może chodzi tu o teamwork, albo o wiek?
Pozdrawiam!
jaqbw:
nie wiem jak w PES 11 ale w poprzedniej wersji zależało to nie tylko od wieku ale też i od formy zawodnika, czyli od tego jakiego koloru masz strzałkę przed meczem, najlepiej żeby była czerwona ;]
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema!
Ja mam dziwną sytuacje. Jestem w Arsenalu już 7 sezon nie dostałem jeszcze opaski kapitana nigdy. W klubie jeszcze mnie to nie zaskakuje są lepsi ode mnie, ale w reprezentacji mam już pod 90 występów mając 27 lat i nigdy jeszcze nie byłem kapitanem, a mam największy ogólny ranking- 96. To dużo więcej od wszystkich. Raz zajrzałem w skład reprezentacji i zobaczyłem te podstawowe funkcje czyli skład i rozstawienie na boisku i byłem pokazany jako kapitan, ale jak przyszło do meczu to kapitanem był Jeleń. Nie wiem dlaczego tak jest, może chodzi tu o teamwork, albo o wiek?
Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---
W klubie musisz być najlepszy (asysty, bramki...), żeby dostać opaskę. Jak tak będzie, to na koniec sezonu obecny kapitan, poinformuje Cię o tym w szatni... A w reprezentacji mimo iż byłem najlepszy, to nigdy nie dostałem opaski... :]
kebyk:
Dzięki za tą podpowiedź. Goli zawsze mam najwięcej bo zostaje królem strzelców ligi co sezon, nad asystami muszę popracować :) Teoretycznie u nas w reprezentacji łatwiej zostać kapitanem, ale jednak patrzę, że gra to gra i jest tak zrobiona, że ciężko zostać kapitanem w reprezentacji jaka by nie była :P
barca1995:
ja mam od 3 sezonów najwięcej goli i asyst w lidze , pucharze i LM , a opaski jakos nie mam a u mnie co mecz jest jakos inny kapitan raz jest iniesta raz villa raz etoo'o
Nawigacja
[#] Następna strona