0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sa lekkie bledy w tym patchu np. pomieszane twarze.. I.Cordoba z Interu, Di Maria z Realu.. albo np w opcjach butow niektore obrazki nie sa widoczne.. ale oprocz tego patch dziala bez zastrzezen
aha.. dzieki ale nadal jest problem ze sa pomieszane twarze Ivan Cordoba nie ma jej wcale tylko jest jakas inna aa Di maria nie ma wlosow
Myślę że po zamknięciu okienka dopiero będą porobione wszystkie transfery bo zobacz dzisiej został potwierdzony transfer Dzeko do Man City więc lepiej poczekać na koniec okienka
Witam.Posiadam maly problem w wersji pesedit. poniewaz R1 zamieniło się na R2 czyli szybki bieg mam na R2 i tak samo z L1 zmiana zawodnika na L2 - zmieniam niby w konfiguracji na powrotnie na 1-dynki ale i tak caly czas jest na dwójce. Utrutnia mi to lekko grę bo zawsze jestem przyzwyczajony do tych jedynek dodam ze mam tez wersje ekstraklasa patch i tam normalnie działa. Czy moze mi ktoś coś poradzic jak to zrobic :]? Pozdrawiam
no wstyd tym to się nawet nie chce w stron wstecz czytać. Wolą przepraszać za swoje lenistwo
Wchodzisz w folder kitserver (tam gdzie masz zainstalowaną grę i patcha) i masz plik Config. Albo coś tam namieszałeś albo automatycznie (co dziwne) Ci się coś pomieszało. Odznacz wszystko i powinieneś mieć tak jak kiedyś. A jeśli pokombinujesz to możesz mieć nawet ładniejszą grafikę niż wcześniej.
Wszystkie suwaki całkowicie do lewej. Oczywiście poza Game Speed.