:/ kurde ludzie po co to piszecie . Chodzi mi o tych co się pytają czy trzeba wszystko od nowa instalować itp. Jesteście jakieś trolle czy cuś ,jak to się mówi , ale kurde w każdym patchu a w pesedit to tym bardziej wszystko jest czytelnie napisane jak zrobić , co zrobić by było ok .Niestety w życiu nawet w takich pierdołach trzeba trochę pomyśleć ,zastanowić się np:, poczytać parę stron wcześniej,poszukać gdzie tkwi wasz problem a nie pisać od razu.Ludzie więcej myślenia ! Jak już tak chcecie pograć w pesa 11 na jakimś patchu to trochę zaangażowania .Nawet w zwykłe ściągnięcie i instalowanie. Wszystko jest proste , a szczególnie takie rzeczy jak gry. Nie chcę tu nikogo obrazić tylko dać do zrozumienia , bo takie naprawdę tępe pytania to ręce opadają .Z takimi rzeczami jak instalowanie itp . jak wszystko na tacy podane. Co jak co ale każdy rozumny człowiek a mam nadzieję że tutaj każdy z zarejestrowanych takim jest to powinien sobie poradzić . No chyba że co niektórym się nie chce nawet minimum pomyśleć to grajcie w czystego pesa i nie zaśmiecajcie forum . dla wszystkich kumatych pozdro