Może, gdy napisze chronologicznie to ktoś, będzie mi w stanie pomóc
1. Ściągam patcha 0.2 i fix, instaluje, wszystko jest OK, są składy aktualne i Bundesliga. Poza małym wyjątkiem na obronie w BVB gra jakiś
Sobiech.2. Przeglądam całe forum (dokładnie), i czytam ze instalka 0.2 to nie wszystko. Zamieniam więc pliki IMG ASF-em (open itd. load folder itd.) i podmieniam je w grze.
Czy tutaj powinno skończyć się moje kombinowanie? bo mam folder kitserver.W nim manager, jak daje tam attach na pes2010.exe to wyskakuje Error.No modifications made
3. Idąc dalszymi wskazówkami wgrywam exe i save z 3 str forum. Nic, poza tym ze gre uruchamiam innm plikiem, bo w pes2011.exe chce serial
4. Ktoś pisał, że folder img, powinien być w folderze /example-root/.Hmm. nic mi to nie daje, tylko autor ma folder nadrzędny PES 2011/ a ja Pro Evolution Soccer 2011
w Efekcie każdy zawodnik BVB jest z kosmusu (nie grają tam tacy).
Gdzie zrobiłem błąd?
Mam zachowane oryginalny folder img, więc może mógłbym wrócić do tych ustawień z pkt. 2 ale jak podmienilem OFa, to już chyba tylko reinstal pomoże.
Gram na "nie kupnej" grze
Pomocy
Ok. Dałem Ciała. Faktycznie w BVB gra Lasse
Sobiech, i nie jest Polakiem.Tylko nie wiem, po co w takim razie instalowac te img ASF-em? Rozumie , ze to jakieś kitsy itd, tylko jak zrobić , żeby to działało?
Jeżeli jest to dla was takie proste, to wrzućcie instrukcje w punktach, co zrobić po instalacji patcha 0.2, bo nie tylko mi nie działa, a robię wg porad. Robi się zamieszanie bo, chyba część odpowiedzi jest do 0.1. Na razie reinstaluje giere z patchem 0.2. Rozumię, że wyrocznią tego, czy mam dobrze, czy źle jest opcja attach w kitserverze. Nie potrzebuje tego kitservera skoro nie ma jasnej odpowiedzi jak to działa.