0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
eee a w selecotorze nie wybrałeś serie B prawda ?
ee ale wiesz że masz kliknąć na obrazek a nie tylko dać next ?
Linki z najnowszego upa nie działają
Jak zagrać Wisłą w ML? Klub jest dostępny tylko w ustawieniu ML/BAL jako DEFAULT, a do ML potrzebuję ustawienia 1 albo 2 w SWITCHU ;/Jak macie jakieś pomysły, to proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
Dzięki wielkie kliknąłem na ten obrazek i teraz działa Edit: No ale teraz jest taki problem że jak jest ta Serie B to nie mam tych transferów co sam je robilem a tego było dużo bo w w patchu 3.6 nie było tych nowych , próbowałem w Edycji zapisać to ale jak jest ta serie b to jak wczytuje to nie ma tamtego.Wie ktoś co trzeba zrobić
pomoże ktoś?Wie ktoś co trzeba zrobić (Mam patcha PesEdit 3.6) w tym patchu jeżeli na przykład mam takie szarego piłkarza(E.Munoz z Palermo) na razie tylko jednego takie widziałem ale to jest jakiś problem czy po prostu błąd w patchu?
Kiedy zmieniam te secunda devision to sie nic nie zmienia np. chce championship to i tak zostaje bundesliga 2... co robic ?
ja mam takie 2 problemy. pierwszy to taki że wywala na pulpit kiedy uruchamiam pierwszy mecz treningowy w BAL a drugi to taki że w edytoże przy próbie zmiany stadionu wyskakuje takie coś REJESTRACJA lub LOGOWANIE i taki błąd ale z inną treścią mam przy wszystkich stadionach. proszę o pomoc. z góry thx