Ja to wam napiszę tak:
-Sciagnaj patcha, fix i Ml, rozpakuj.
- Włączasz instalke patcha standardowo tam sciezka gdzie gra [zrobił ci sie folder kit server a tam pesedt/img - i tutaj są foldery potrzebne
- Teraz odpalasz Afs Explorer, dajesz u gory po lewej File - import AFS file. Tam wchodzisz zmieniasz w tym okienku na dole na All Formats i wchodzisz do ..Konami/pes2011/img.
- Patrzysz sobie w "foldery potrzebne" w tych kitserver/pesedt/img i jaka nazwa nas interesuje. np na pierwszy rzut dt0b.img. Otwierasz zatem z Konami/pes2011/imp ten np dt0b.img. Wyskakuje okienko dajesz NIE, potem ok, potem jak sie zaladuje dajesz zakladke Action - import folder i wyszukujesz z "folderów potrzebnych" z pesedt/img folder z nazwą którą otworzyłeś w programie np dt0b.img. Wyskoczy okienko dajesz TAK, potem OK i zapisujesz to sobie na pulpit z taką samą nazwą! np dt0b.img Potem cos tam wyskoczy czy chcesz go otworzyc dajesz NIE. I otwierasz tak następną nazwę i tak ze wszystkich ktore nas interesują (czyli ktore są w pesedt/img)
Ogólnie w kitserver/pesedt/img jest 11 folderów ale dt05_f,g nie musiałem instalować bo nie mialem tego w grze(to są inne języki) a 05_e nie trzeba zapisywac na pulpicie bo on sie sam jakos tam zapisuje.[ale też trzeba go tak zrobic w tym programie] Na pulpicie powinienes miec 8 plików. Jak już je wszystkie zrobiłeś kopiujesz je i zamieniasz normalnie do Konami/pes2011/img
- Potem instalujesz po prostu Fix
- Następnie klejasz Fix ML ten plik unnamed do kitserver/pesedit/img/dt0f/
Na końcu dla pewnosci uruchom w folderze kitserver plik menager.exe i zaladuj kitserwer który raczej i tak powinien być juz zainstalowany przynajmniej ja juz tak mialem.