ale tam przecież nie ma napisane kiedy jest następna wersja, mógłbyś mi Bonito napisać kiedy, bo ja tam nie zauważyłem
Witam mam pytanie : Gdzie znajduje się lista kupionych piłkarzy legendy bo jak kupuje sobie zawodników (kosztują po 40GP czy jakoś tak) wyświetla się lista. Widzę kogo odblokowałem i jest git ale daje wstecz i jak chce powrócić by znów zobaczyć kogo mam odblokowanego to się nie da. W pes10 można było zobaczyć cały czas jakich się zdobyło a tutaj nie ma:/?!
Instalujemy samo 0.4 ?? 0.3 trzeba czy nie??
A nie wiecie czy ktos robi PL komentarz do peska 11 ??/
Witam. Sry za moje banalne pytania ale jestem zielony w sprawie kit servera no więc pytania:1: Czy jak sciągne patch 0.2 to go sie instaluje przez jakiś exe czy kit server?2: Patch 0.2 będzie działał bez ściągania 0.1?Najbardziej mi zależy na bundeslidze dlatego chcę 0.2
Ooo no to gites dzięki mistrzu
Mam jescze jedno pytanie jak wgrac PESEdit 2011 Patch 0.4 Emblem Patch? Jeśli przez kit server to niech ktoś wytłumaczy dla zielonych będe bardzo wdzięczny Przy okazji jak dodać stroje dla bundesligi których nigdzie nie ma w plikach w patchu 0.4Edit: Ok herby chyba dodałem bo jak włączam pesa to wyskakuje ze pes 11 przestal działac. Macie jakieś rady ?