Oświeccie mnie bo już nie mogę z tymi dodatkami. W zeszłym roku było proste teraz niewiem co jest. Instaluje na czystą grę PESEdit 2011 Patch 1.0 gdy wlaczam pes2011 exe jakis błąd wyskakuje coś tam o jakimś .dll mniejsza o to przechodzi mi do gry, w grze są oryginalne nazwy ekip, transfery ale nie ma tego na czym mi zależało czyli KITSÓW oraz HERBÓW. Wszystkie drużyny mają jakieś niebieskie, błękitne stroje. W kitserverze dałem attach (czy jakoś tak) i nic! Co trzeba zrobić aby było stroje i herby? Czy jest to aż tak skomplikowane? Proszę o pomoc!
EDIT: Już poradziłem sobię
Mam taki sam problem mam też czystą grę tez chcę zainstalować ten patch 1.0 i instaluje tą instalkę , też mi wyskakuje ten błąd z .dll i w grze mam transfery , buty menu , ale drużyn i strojów nie ma , a powinien przecież być Lech poznań i nie ma tak samo z innymi drużynami np:Salzburg a jak patrze w edit w reprezentacje Polski to są zawodnicy z lecha np: Bandrowski , Wilk a przeciez na czystej grze ich nie było ale zespołu nie ma ja juz nie wiem co robię źle.
Widzę że ty poradziłeś sobie z tym problemem to napisz mi co zrobiłeś napisz na forum albo na gg 31280141.będę bardzo wdzięczny bo już całe święta z tym patchem wojuje .