Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki

piłki by robert09- COME BACK (Nike R10)

<< < (11/12) > >>

Franek1234321:
robert dałbyś radę zrobić taką piłeczkę -  REJESTRACJA lub LOGOWANIE   bardzo dawno temu prosiłem cię o inną lae nie miałeś czasu to może teraz bys znalazł chwilkę i zrobił ją dla mnie bo mi bardzo zależy, a jak nie będziesz miał czasu zrobić to może podaj mi jakieś stronki gdzie są wszystkie piłki, albo gdzie ktoś mógłby mi ją zrobić, pozdrawiam xD

Sprinter.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErobert dałbyś radę zrobić taką piłeczkę -  REJESTRACJA lub LOGOWANIE   bardzo dawno temu prosiłem cię o inną lae nie miałeś czasu to może teraz bys znalazł chwilkę i zrobił ją dla mnie bo mi bardzo zależy, a jak nie będziesz miał czasu zrobić to może podaj mi jakieś stronki gdzie są wszystkie piłki, albo gdzie ktoś mógłby mi ją zrobić, pozdrawiam xD

--- Koniec cytatu ---

Robert już dawno nie robi piłek tylko stadiony

Franek1234321:
a wiesz może kto był dał radę ją zrobić, może być z zagranicznego forum

Sprinter.:
nie wiem

robert09:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErobert dałbyś radę zrobić taką piłeczkę -  REJESTRACJA lub LOGOWANIE   bardzo dawno temu prosiłem cię o inną lae nie miałeś czasu to może teraz bys znalazł chwilkę i zrobił ją dla mnie bo mi bardzo zależy, a jak nie będziesz miał czasu zrobić to może podaj mi jakieś stronki gdzie są wszystkie piłki, albo gdzie ktoś mógłby mi ją zrobić, pozdrawiam xD

--- Koniec cytatu ---
sam dał byś rade ja zrobić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej