Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
GamingAccess Community Patch 1.0
mandi94:
mi nie chce wejść w link który podałeś ;(
Lacan:
a co za problem skrócić trochę adres i wejść na gamingaccess.com ?
longfly:
wydaje sie ze na tej stronie promuja peesedit patch. nie sa jedynym forum na zagranicznych jest duzo wiecej
dj79:
Bunesliga jest nie dopracowana,a tak poza tym fajny patch.Mam nadzieje,że jak wyjdzie finalna wersja to RMF-an zrobi do niego swojego upa(zresztą zawsze świetnego).
tokarz28:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż wyszedł patch 1.75 tylko nasi wielcy wodzowie nie wiadomo z jakich przyczyn wiecznie kasują nowe posty,może niech zamkną to forum i otworzą tylko dla siebie bo to już wygląda jak szopka,nie pierwszy raz i nie tylko mój ,ale innych też wiecznie usuwają.
Zobaczymy czy to też wywalą?
tu macie linka patrz jest już poprawiony i samodzielny posiada również Npower Championship
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż wyszedł patch 1.75 tylko nasi wielcy wodzowie nie wiadomo z jakich przyczyn wiecznie kasują nowe posty,może niech zamkną to forum i otworzą tylko dla siebie bo to już wygląda jak szopka,nie pierwszy raz i nie tylko mój ,ale innych też wiecznie usuwają.
Zobaczymy czy to też wywalą?
tu macie linka patrz jest już poprawiony i samodzielny posiada również Npower Championship
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak ty ale ja na stronie mam patch od 1.70 a na forum byl dany 1.00. i nie wiem czy byly jakies patche miedzy 1.00 a 1.70. i do tego nie pisze czy trzeba po kolei je instalowac czy wystarczy od tego 1.70.
Nawigacja
[#] Następna strona