Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki
Ballpacki by rageman to pes2011 / V. 14 download
rageman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFacet ty sobie jaja ze mnie robisz? Czekam już od 3listopada i nic ani chrumknięcia na temat mojego ballpacku.
--- Koniec cytatu ---
No stary, robie średnio dwa ballpacki w tygodniu bo więcej mi sie nie chce, jest to strasznie nudne,a zrobienie jednego ballpacka zajmuje około godzine. Jak Ci coś nie pasuje to zrób sobie sam albo idź na pes-patch tam sie ktoś na pewno znajdzie. I nie wiem czy zauwazyłeś ale na scenie pesa 2010 jak i 2011 to ja wykonałem najwięcej ballpacków więc troche szacunku. Teraz zrobie ballpack do RISA patch bo 4 grudnia jest premiera.
szymaniak222333:
Ale Rageman Ty mówiłeś że postarasz się zrobić piłeczki, to nie tłumacz się że to długo trwa i że troche szacunku, bo zrobiłeś dużo ballpacków do 10, ale podjąłeś się też tego zadania w 11, więc rób ballpacki bo np.Kuba zamówił swój ballpack 1 miesiąc temu, a jak chcesz robić 2 ballpacki na tydzień to było nie podejmować się tego zadania.
Lewy23:
Zróbcie sami ,jak jesteście tacy cwani,a nie wyżywacie się na kimś.I już ;)
Dajcie mu spokojnie pracować.
szymaniak222333:
Pracować?Jak On pracuje?Jak ballpack zajmuje Jemu to 1 godz a robi 2 na tydzień to super praca.
rageman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPracować?Jak On pracuje?Jak ballpack zajmuje Jemu to 1 godz a robi 2 na tydzień to super praca.
--- Koniec cytatu ---
Kariera stoi przed toba otworem, nikt ci nie broni założyć własnego tematu. Jak to jest taki lajtówer zawód to proszę bardzo, możesz zrobić mi konkurencję. Myślisz, że ja nie mam innych zajęć tylko siedzenie na kompie i klejenie jakichś piłek ? To się mylisz, może z wiekiem ci to przejdzie i dowiesz się, ze istnieje takie coś jak życie towarzyskie. Do tego dochodzi nauka i masz już odpowiedź na zagadkę. Są takie dni, że po prostu najzwyklej w świecie mi się nie chce i nie ma w tym chyba nic dziwnego. A to że zrobiłem te "marne" 55 ballpacków to tylko i wyłącznie moja dobra wola, żeby w jakimś stopniu uszczęśliwiać takich ludzi jak ty. Wiem,że miesiąc to szmat czasu, w pewnym sensie mogliście się na mnie zawieźć ale nie lubie jak ktoś wypomina mi że nic nie robię, sam mając na koncie 8 wiadomości. To, że daje dupy znaczy o tym że mam masę innych rzeczy do roboty, a nie o niechęci czy też niefachowości.
Nawigacja
[#] Następna strona