Witam,Chciałbym złożyć zamówienie Prosze o piłki:1. EPL 2. EPL Zimowa3. Ligue 1 4. Ligue 1 Zimowa5. Serie A6. Serie A Zimowa7. SPL (Scottish Premier League)8. SPL Zimowa9. Liga BBVA10. Liga BBVA Zimowa11. Bundesliga12. Bundesliga Zimowa13. Piłka z LM14. Piłka z LE15. Jabullani16. Uniwersalna PS: Nie wiem jak się nazywają piłki ale napisałem z jakich lig są
Tak, ale zobacz który jesteś w kolejce
rageman chciałbym BALLPACK v.1 tyle że z piłeczką DERBYSTARA do ligi holenderskiej zamiast Teamgeista 06(MŚ 06)
Mógłbyś mi wykonać taki Ballpack:-Nike Tracer 90 (Premiership,Serie A , La liga)wersje zimowe oraz Letnie-Uefa Champions League wersja zimowa i Letnia-Puchar Uefa wersja Letnia -Puma Ligue 1 wersja letnia i zimowa-Adidas Bundesliga -Adidas Jabulani obojętnie jakie-Puma Ekstraklasa wersja letnia i zimowachyba wiesz o które chodzi.Na tych mi najbardziej zależy ale jak mógłbyś żeby piłek było 30 wklej tam obojętnie jakie i te co ci napisałem bo jak wgrywam ballpack co ma 16 to mi się one nie wgrywają nie wiem dlaczego.Będę bardzo wdzięczny i proszę o twoja odpowiedź czy zrobisz czy nie