Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
mIRC - dołącz do nas! :)
newsman:
Panowie wielu już z Was wie jak go uruchomić ale są też tacy, którzy nadal mają z tym problem. Zrobiliśmy specjalnie dla Was tutorial w formie video prezentujący jak dołączyć do naszego kanału mirc. Po co tam wchodzić? Znajdziecie tam mase naszych graczy, którzy chętnie zagrają z Wami wyzwania i inne rozgrywki odbywane na pesleague.pl. Macie jakiś problem? Wchodźcie na mIRC - tam najszybciej doczekacie się pomocy! Śmiało można również z nudów wejść i pogadać z sympatykami Pro Evolution Soccer...nie tylko na ten temat :)
Kliknijcie po więcej, żeby zobaczyć nasze tutki :)
Na początek pokażemy Wam jak wejść na kanał pesleague.pl za pomocą programu mIRC - cała czynność trwa około minuty :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Stąd możecie pobrać ten programik :)
A teraz pokażemy jak wejść na nasz kanał za pomocą przeglądarki Mozilla FireFox:
Tutaj macie pokazane jak odpalić mIRCa z przeglądarki OPERA:
Gdy wszystko inne zawiedzie, niezawodnym rozwiązaniem jest wejście na stronkę
REJESTRACJA lub LOGOWANIE i wpisanie w polu NICKNAME swój nick, a w polu CHANNELS: pesleague.pl po wszystkim klikamy na przycisk Join Chat
Zachęcamy do wchodzenia i przebywania razem z nami :)
Deimian7:
Panowie jak ściągacie mIRC to najlepiej powyłączać wszystkie antywirusy, bo wykrywają w nim zagrożenie - jest jakiś błąd. Nic Wam się nie stanie na komputerach. Tutaj macie również instrukcję w formie screenów:
Jak dalej nie będziecie mogli się połączyć to piszcie na moje gg: 31281626
No ale musi Wam się udać wejść po tym co zobaczyliście wyżej :)
RedRider:
mam mały problem a mianowicie jak mam wyłączyć antywirusa AVG2011 chyba się nie da :-[ :-[ :-[
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam mały problem a mianowicie jak mam wyłączyć antywirusa AVG2011 chyba się nie da :-[ :-[ :-[
--- Koniec cytatu ---
Aby wyłączyć ochronę: Otwórz Interfejs użytkownika, dwukrotnie kliknij opcję Ochrona rezydentna, a następnie odznacz pole "Włącz ochronę rezydentną AVG"
Michal16ZenitSP:
Nie obraźcie się,ale ten mIRC to jeden wielki burdel.Każdy pisze co chcę nikt na nikogo nie zwraca uwagi, istna samowolka.....................
Nawigacja
[#] Następna strona