Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Stamford Bridge Stadium by inside181

<< < (6/6)

suhhar:
Proszę o natychmiastową - nowszą wersję z ulepszoną murawą.
Co to za gniot, czuje się jakbym grał w maśle. Wszystko wokół piękne, a w czasie gry wielkie zaskoczenie.
Przy przybliżeniu jest świetna, gorzej w czasie gry. Możesz to naprawić, by była ultra details? :-)

Proszę o odp... Pozdrawiam.

Radeqq81:
ten koles co to wykonal jest bodajze Chinczykiem wiec raczej tam szukaj odpowiedzi na swoje pytanie, tutaj ci nikt raczej nie pomoze tak samo bylo z wersja Stamford do Pes 2010 i nic pomimo wielu prosb uzytkownikow

mack:
No niestety na razie nie ma porządnego stadionu.. - przynajmniej ja takiego nie znalazlem , a te z gry są wszystkie podobne . Jesli jednak ktos przetestowal - chocby ze strony pespatch- jakies fajne stadiony to prosze o przyklady.

Radeqq81:
a moje wrazenie jest takie(po wielu obserwacjach)ze ta murawa tylko jest tragiczna na niskich i srednich detalach, na najwyzszych moim zdaniem nie ma zastrzezen(wczesniej gralem na srednich i stad moje zdanie)

villa:
Fajny stadion :D ale ta murawa...  :-[ pobrałem nową murawe na KONAMI stadium ( bo on go zastępuje) ale wciąż jest taka sama :/
możecie mi powiedzieć co mam zrobić żeby mieć lepszą murawę ??? a jak nie to napiszcie jakie unnamedy odpowiadają za ten stadion to sobie go usune :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej