0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jest to wersja RSC 2.0 , prosiłbym o dokładną instrukcję co krok po kroku mam robić jakie numerki mam szukać i co podmienianiać !!! z góry dzieki
hmmm...jeśli się nie myle a na pewno się nie myle to w patchu RSC 2.0 nie ma kitservera ! czy ma ktoś jakiś inny pomysł...
Ponawiam pytanie. Czy jest taka opcja, żeby przypisać jednej drużynie więcej niż 2 stroje (czyli wgrać kitseta)?
Musisz mieć kitserver.
kitserver napewno jest GDB tez chyba był pamietam bo pomagałem
Elo mam problem ;/ związany z strojami dla Celticu i Klasycznych Niemiec mam patcha 2.3 do PES 11 mam tam kitserva i jest tam forder GDB w tym folderze szukam mojego klubu w tym przypadku Celtic. Jak już znalazłem mam tam pa, pb, ga, gb sa to podstawowe stroje tejże drużyny. Pobrałem stąd Nowy kit dla Celticu jak go podmieniam za jakiś z przykładowo pa to w grze mam tylko szare stroje bez niczego co może być przyczyną tego Męcze się już od kilku dni ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Może ktoś z was też tak miał Pls o szybką odpowiedź
Użyj Gimpa albo PS, by to sprawdzić. Wejdź w którąś z opcji na górnym pasku zadań (szczerze nie pamiętam, w którą), potem w tryb i zaznacz indeksowany, jeśli jeszcze taki nie jest.