Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Jak wgrywać stroje?

<< < (15/16) > >>

kubiks0704:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusisz mieć kitserver.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, mam najnowszy kitserver, ale nie działają więcej niż 2 stroje. Mam też zainstalowanego patcha BPL 2011 i chciałbym was prosić o napisanie, jeżeli wiecie, jak wgrać więcej niż 2 stroje do jednego zespołu (najlepiej pod tego patcha).

Timon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkitserver napewno jest :D

GDB tez chyba był pamietam bo pomagałem :D

--- Koniec cytatu ---

WSZYSTKO OK. Tylko że to że jest kitserver nie oznacza ze mam prostą mozliwość podmiany po prostu stroju w folderze, tam są same unnamed i pliki jakies img. Prosiłem o pomoc i miałem na mysli instrukcje krok po kroku jak wgrać nowe stroje Realu do patcha RSC2.0 jakie numerki mam szukać i co robić z tym...

Tio233:
Elo mam problem ;/ związany z strojami dla Celticu i Klasycznych Niemiec mam patcha 2.3 do PES 11 mam tam kitserva i jest tam forder GDB w tym folderze szukam mojego klubu w tym przypadku Celtic. Jak już znalazłem mam tam pa, pb, ga, gb sa to podstawowe stroje tejże drużyny. Pobrałem stąd Nowy kit dla Celticu jak go podmieniam za jakiś z przykładowo  pa to w grze mam tylko szare stroje bez niczego co może być przyczyną tego ??? Męcze się już od kilku dni ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Może ktoś z was też tak miał ??? Pls o szybką odpowiedź

willerod9:
oznacza to, że strój nie jest indeksowany. musisz odpalic photoshopa i tam zmienic. z reszta dalem screena tutaj

Edekmenelos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEElo mam problem ;/ związany z strojami dla Celticu i Klasycznych Niemiec mam patcha 2.3 do PES 11 mam tam kitserva i jest tam forder GDB w tym folderze szukam mojego klubu w tym przypadku Celtic. Jak już znalazłem mam tam pa, pb, ga, gb sa to podstawowe stroje tejże drużyny. Pobrałem stąd Nowy kit dla Celticu jak go podmieniam za jakiś z przykładowo  pa to w grze mam tylko szare stroje bez niczego co może być przyczyną tego ??? Męcze się już od kilku dni ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Może ktoś z was też tak miał ??? Pls o szybką odpowiedź

--- Koniec cytatu ---
A zmieniłeś końcówke .jpg na .png przed podmianą stroju ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej