Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Full Stadiums Pack EPL +Stadion Śląski (Stadium Editor) by radeqq81

<< < (2/3) > >>

Tommy612:
Dobrze to ująłeś PROWIZORYCZNYM, czyli inaczej mówiąc lipnym. Masz racje chętnie porobiłbym stadiony do ligi angielskiej tak aby wyglądały oryginalnie tylko za chiny nie wiem jak. Nie stresuj się, po prostu miałem nadzieje za to jakies fajne konwerty a tu tylko z edytora. Mnie np nie zadowalają. No moze po za stadionem Evertonu. Chyba najbardziej podobny

Lewy23:
Sorry,ale dla mnie stadiony nie bardzo;/

Mevan:
ja mam takie małe pytanie.. gdy wchodzę w edytor w pesie to nie moge zadnej druzynie zmienic "Home Ground" czyli jej stadionu.. ;/ gdzie zmienic druzynie jej stadion? I czy po sciagnieciu tej paczki stadiony automatycznie sie przydziela do swoich druzyn? chodzi mi o to czy nie bd np takiej sytuacji ze 2 druzyny beda mialy przydzielony Emirates Stadium?

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam takie małe pytanie.. gdy wchodzę w edytor w pesie to nie moge zadnej druzynie zmienic "Home Ground" czyli jej stadionu.. ;/ gdzie zmienic druzynie jej stadion? I czy po sciagnieciu tej paczki stadiony automatycznie sie przydziela do swoich druzyn? chodzi mi o to czy nie bd np takiej sytuacji ze 2 druzyny beda mialy przydzielony Emirates Stadium?

--- Koniec cytatu ---

Jedynie wlasnie w opcji Home Ground przypiszesz stadion do zespolu a konkretnie zespol do stadionu :) automatycznie sie nie przydziela musisz sam wchodzic w kazda druzyne i przypisywac jej stadion.

pele pl:
gdzie je wrzucic??zeby dzialalo??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej