Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Rzuty wolne w nowym PES 2011

<< < (5/7) > >>

matiBBB:
o ile nie zmieniło się z 10 to podanie naciskałeś to murek wybiegał jak strzał to podskakiwał a stal już nie pamiętam

matiBBB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa też mało bramek strzelam,zaledwie 3 strzeliłem.(Del Piero,Barry,Gerrard)

--- Koniec cytatu ---
ja tez duzo bramek nie strzelałem dopuki nie obejrzałem turtial free kick oni dawali mniej sily strzalu a pilka leciazla prawie zawsze w swiatlo bramki chodzi o to ze jak ucelujesz miedzy glowami to nawet jak murek podskoczy to masz wieksze szanse ze sie rozstapi albo pilka przejdzie obok ich głów następna rzecz to to ze np z okolic 20 m strzelasz ze strzalka do dolu 28++do jakiegos 34 m dalej nie strzelam chociaz zdazylo sie pare razy i jeszcze jedna wzna rzecz szukaj najnizszego zawodnika a wlasciwie 2 o ile sa i wtedy pobaw sie dokrecaniem pilki tzn strzalki <  >

MatiF96:
ja ostatnio poćwiczyłem i powiem że z bliskiej odległości najlepiej dac strzał + strzałka w dół (pilka leci nad murkiem i tak lekko lobem) a z dalszej odl. to tak jak pisał wilus czyli po wcisnieciu strzalu dac krotkie podanie

stanek1983:
tutaj macie kilka tutoriali
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

pes666:
Dzięki ;-)
Jedyne co mogę doradzić to strzelanie nad najniższym w murze no i ustawienie kierunku przed strzałem nad skrajnym obrońcą ;) Truizmy no, ale daje jakiś punkt odniesienia(szczególnie to drugie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej