Dział Ogólny > PES 2011
Jakim padem gracie?
HenRy#14:
Ja narazie gram na Apollo 3090 (Dość duży i ciężki) - dlatego zastanawiam się nad zakupem takiego:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Sprinter.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa narazie gram na Apollo 3090 (Dość duży i ciężki) - dlatego zastanawiam się nad zakupem takiego:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
ten sam co mój ale Ci tyle powiem zajebiście sie na nim gra wygodny stabilny SUPER
Shakur77:
Nie kupujcie badziewia psełdo-firm takich jak, Apollo, Manta, E5 itp....
Lepiej dać troszkę więcej kasy i mieć porządnego pada który będzie służył na kilka lat... Ja swojego Dualshocka mam juz 4 lata (wcześniej grałem na nim na PS2, ale sprzedałem) i działa bez zarzutu, nie miałem i nie mam z nim żadnych problemów!
Lacan:
ha ja do dziś mam działającego dual shocka z psx-ksa (czyli ma jakąś dekadę może więcej) oczywiście ten ps2 też ma już jakieś 5 lat :)
silion:
kamilolos123 dobrze prawi.
Sam miałem na początku apollo, długo nie pochodził. Następnie zakupiłem jakiegoś pada NGS czy jakoś tak za 50 zł.
Również po jakimś czasie zaczął szwankować. Zdecydowanie lepiej kupić oryginalnego pada od konsoli + ewentualnie przejściówka, a zaoszczędzimy sobie nerwów jak i pieniędzy.
Sam posiadam Xboxa 360 controller for windows przewodowego już 2 lata i sprawuje się bez zarzutu.
Nawigacja
[#] Następna strona