Kupiłem pada Logitech F310. Dobry wybór???
Jak naładuje Sanyo Enelop-y to mam na 3 tygodnie intensywnego grania.
Mój pad to gamepad apollo 3020. Zakupiony niedawno i właśnie mam do was pytanie, a mianowicie kiedy wchodzę w settings to nie mogę przypisać czynności (strzał, podanie itp) do przycisków. Kiedy np w miejsce "X" chcę ustawić przycisk "1" odpowiedzialny za strzał to wskakuje na te miejsce np "3" i na dodatek w inne miejsce pojawia się coś innego a jeszcze w inne usuwa się w ogóle i jest puste. Nie mogę sobie poradzić z tym problemem jeśli ktoś zna przyczynę to będę wdzięczny o podzielenie się ze mną tą informacją.
Wybieram w device nazwe swojego pada i owszem... uzupełnia mi automatycznie tylko nie mogę ich zmienić bo robi się burdel, a kiedy chce zmienic w grze to nie bardzo to pomaga bo tak jakby nie zapisywaly sie te opcje. Ale dzięki wielkie za rade
nie zapiszesz bo to demo... zawsze po wlaczeniu gry ustawiasz sobie od nowa szybkosc i TYP klawiszy... jak ustawisz predkosc to potem nie musisz.. ale TYPE (ja uzywam 2) to co mecz trzeba sobie zmienic..
Hehe gdzie on powiedział, że ustawia w Settings demo, cały czas twierdzi, że ma problem z padem w PES 11...
Śmigasz w PES'a na lapie?