Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by MasterCreati 3.0

<< < (43/63) > >>

Bujo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle mi jego patch działa tylko ten od konami nie działa instalowałem na czystego.
Taki błąd:Poprawka nie może być zainstalowana przez usługę Instalatora Windows,
ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu. Sprawdź, czy uaktualniany program znajduje się na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednią poprawkę uaktualniającą.

--- Koniec cytatu ---

No to nie wiem.. pisz do Mastera na PW ;).

bociek00:
Ale to już mam :D tylko te transfery żeby były git :]

hooligans:
Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś patch po którym zawodnicy nie są tacy zamuleni i nie robią dziwnych zwodów przy piłce. Proszę o pomoc  gg12591553 lub prywatna wiadomość. Z góry dzięki

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle mi jego patch działa tylko ten od konami nie działa instalowałem na czystego.
Taki błąd:Poprawka nie może być zainstalowana przez usługę Instalatora Windows,
ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu. Sprawdź, czy uaktualniany program znajduje się na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednią poprawkę uaktualniającą.

--- Koniec cytatu ---
Na 90% masz wersję gry RIP-Okrojoną, polecam Reoladed, lub Repack. Zresztą ja miałem taki problem, chociaż czytałem że ludzie mieli ten problem nie tylko przez Rip-a Jeśli masz tą wersję o której mówię to wiesz co masz zrobić  ;)

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy może mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś patch po którym zawodnicy nie są tacy zamuleni i nie robią dziwnych zwodów przy piłce. Proszę o pomoc  gg12591553 lub prywatna wiadomość. Z góry dzięki

--- Koniec cytatu ---
Patch by komu 1.09 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej