Dzięki, dałem radę z tymi przyśpiewkami. Zapomniałem, że trzeba je przyporządkować.
A jeśli chodzi o staty, to myślę, że te z pesstats są mocno przesadzone. Raz za niskie, raz za wysokie. Myślę, że te Twoje będą najlepsze.
Patch stanka dużo waży, podczas gdy Mastera ważą do 120 mb jak np. wersja 3.0. Głównie dlatego wydaję mi się on lepszy od patcha stanka, a że posiadam internet bezprzewodowy z limitem to jest to dla mnie sprawa życia lub śmierci. Nie zajmuje strasznie dużo, a są w nim wszystkie licencjonowane stroje, herby i to co mi się w PES-ie nie podobało, a zostało zmienione, a mianowicie nazwiska pisane dużą literą . Naprawdę kawał dobrej roboty, jeżeli mógłbym jakoś pomóc przy tym patchu to byłby to dla mnie zaszczyt . Wielkie brawa Master za kawał dobrej roboty . Dziwi mnie, że nie jest on przypięty przez moderatorów..
Podpinam się pod każdym słowem. Patch Stanka świetny, chyba najlepszy, ale dużo waży, bo posiada mnóstwo drobnych szczegółów. Patch od MasterCreatiego posiada to, co jest najważniejsze.
Mimo wszystko będę korzystał z obu, wyśniła mi się kariera Arsenalem, to trzeba ją pociągnąć