Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia

PES 2011 BAL Editor by EPT-TEAM

<< < (10/11) > >>

kamilekVeB:
Dz REJESTRACJA lub LOGOWANIEWrzuć płytkę z pes-em do napędu, wejdź na mój komputer , prawa mysz otwórz lub eksploruj na płycie z pes-em no i tam jest exe. Skopiuj sobie i po problemie

A zresztą proszę

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Dzięki

paczek1262:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak macie zainstalowanego pes path-a to najlepiej zrobić tak:
W katalogu z grą zastąpić plik exe pes path-a na orginalny z gry, odpalamy grę z orginalnego exe i tak jak w instrukcji edytujemy sobie bal.
Potem wystarczy tylko skopiować pes path exe zastępując ten orginalny w katalogu z grą i cieszyć się nowymi statystykami naszego zawodnika.
ps: działa na 100% 

--- Koniec cytatu ---

Działa, działa, potwierdzam :)

11dante:
witam. otoz ja mam problem z edytorem troszke inny. wszystko dziala jak nalezy procz... po zapisaniu zmienionych statystyk w edytorze, w grze dodaje mi sie niechciana pozycja CF (moj zawodnik gra na AMF). niby to nic, ale jednak nie chce miec tej pozycji. niestety nie wiem jak na to poradzic. jesli ktos zna jakis sposob, albo domysla sie jak to zmienic, czekam na info.
pozdro:)

furtak123:
mozna tym programem zmienic wzrost?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmozna tym programem zmienic wzrost?

--- Koniec cytatu ---
Chyba nie. A po co wy wogóle (co niektórze) się męczycie z tym programem jak wyszedł niezawodny Bal Editor produkcji MxSoniC :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej