Dział Ogólny > Archiwum Karier

Schalke 04 by Szumal/ 34. Kolejka, Podsumowanie sezonu!!!

(1/25) > >>

Szumal:
MagathZostaje!Felix Magath po sprowadzemiu dwóch napastników którymi są Raúl González i Klaas Jan Huntelaar ma chęć zdobycia jak największej ilości pucharów. Już na początku sezonu jego zawodników czeka ważny sprawdzian o być albo nie być w fazie grupowej Ligi Mistrzów, ale za nim to nastąpi musi pokonać włoski zespół  Sampdoria Genua.
Kilka słów Magatha o Sampdorii:

Sampdoria Genua to mocny zespół, najbardziej trzeba będzie się skoncentrować na parze Cassano - Pazzini ponieważ potrafią wykreować akcje z niczego i wykorzystać ją. Moi zawodnicy są świetnie przygotowani pod każdym względem, będziemy walczyć do ostatnich  minut, żeby móc znaleść się w ekskluzywnym gronie 32 zespołów grających o trofeum LM.

Nowy nabytek Schalke 04:Daniel "Cata" DiazOto co Magath powiedział na temat Diaz'a:
Jestem zadowolony że taki zawodnik jak Daniel będzie grał w naszym zespole. To bardzo doświadczony gracz  mimo swojego wieku nadal utrzymuje wysoką formę, nie boi się gry i walczy do ostatniej minuty spotkania.

Na oku Felixa Magatha jest także Ludovic Obraniak który występuje w francuskim klubie Lille OSC.

Niedługo relacja z meczu fazy play-off

CristianoRonaldo:
Brawo szumal , czekam na relację fazy play-off

Szumal:
Faza play-off Ligi Mistrzów
Nieudany początek
Piłkarze Schalke 04 przegrali pierwsze spotkanie fazy play-off Ligi Mistrzów. Obie drużyny stwarzały sobie wiele sytuacji bramkowych ale brakowało ostatecznie wykończenia akcji. Pierwsza połowa zakończyła się remisem. W drugiej odsłonie spotkania lepiej prezentowała się drużyna gospodarzy, ta przewaga przełożyła się na akcje w 78' meczu kiedy to po dobrej akcji w środku pola piłkę otrzymał Antonio Cassano i nie dał szans Neuer'owi. Schalke próbowało jeszcze zmienić rezultat ale ostatecznie mecz zakończył się wygraną gospodarzy.Miejmy nadzieję że zespół z Gelsenkirchen odrobi straty i awansuje do dalszej fazy rozgrywek.

Oto wypowiedzi kliku graczy po meczu:

Manuler Neuer:
"Byłem wściekły na siebie nawet piłki nie dotknąłem. Obrońcy trochę zaspali ale nie można ich obwiniać ponieważ przez cały mecz dobrze wykonywali swoją pracę a błędy się zdarzają.

Ivan Rakitić:
"Staraliśmy się wypełniać to co zalecił nam trener przed meczem, próbowaliśmy głównie akcji skrzydłami co dawało możliwość wrzucenia piłki na głowę Raula lub Huntelaara. Wierze że uda nam się odrobić straty i awansujemy do dalszej części rozgrywek"

Klaas-Jan Huntelaar:
"Mieliśmy swoje okazje i mogliśmy wygrać ten mecz. Jednak w końcowych fazach akcji brakowało zimnej krwi. Brakuje skuteczności ale mam czasy żeby nad tym popracować. Musimy skupić się na meczu rewanżowym i odrobić jednobramkową stratę z pierwszego meczu.

MasterCreati:
już mi się podoba ta kariera, dlaczego ?
Ponieważ mecze są wyrównane a nie jak jakiś nowy koleś na tym forum, słabym Fulham jedzie wszystkich aż miło..

bartuscypa10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjuż mi się podoba ta kariera, dlaczego ?
Ponieważ mecze są wyrównane a nie jak jakiś nowy koleś na tym forum, słabym Fulham jedzie wszystkich aż miło..

--- Koniec cytatu ---

Trzeba umieć jechać wszystkich aż miło... :D :D :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej