Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
pawelszalik:
Migimaster dziękuje za jedną z pierwszych konkretnych wypowiedzi z błędami o grze.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdlaczego moj post zniknał ??
ej w update beda pasiaste stroje lecha ??
i gdzie jest to spolszczenie bo nie moge znalesc ??
--- Koniec cytatu ---
Tysiące razy już pisałem wystarczy spojrzeć pare postów wyżej,
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli chodzi o pasiaki to w takich grają w lidze i są one do podmian w folderze 3 strój!
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnad tym patchem pracowalo niby 21 ludzi i tyle czasu?masakra a myslalem ze chociaz sklady beda aktualne i umiejetnosci jako tako odwzorowane a tu masz michal swoj widzew patch bo inaczej nie mozna tego nazwac wszystko ustawione tylko pod widzew a statsy widzewa najlepsze w lidze i oczywiscie wszystkie twarze.zmiencie nazwe tego patcha bo to nie jest ekstraklasa
--- Koniec cytatu ---
Tak pracowało 21 osób. Z czego większość dawała parę gotowych elementów. Jeśli coś Ci się nie podoba sobie popraw. Jeśli nie umiecie sugerować i krytykować tylko najeżdżać to nara.
Michał17Widzew:
A bany lecą lecą lecą
przypominam post Nr8
mefioo:
jak zrobic ta gre po polsku ?? odp pls
mrozio11:
Wgrywasz patcha i masz po polsku... Co prawda nie jest to spolszczenie 100% ale i tak dużo dosyć spolszczone
Patch wspaniały. Te loga to chyba jedyny minus. Podoba mi się naprawde ;D
zukolino:
ja tam nie narzekam, patch jest dobry, a jak wyjdzie update będzie jeszcze lepszy, drobne niedociągnięcia typu twarze, przypisanie stadionów klubom itp. można sobie samemu w edytorze zrobić na własny użytek, tyle - powodzenia w tworzeniu update
Nawigacja
[#] Następna strona