Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
mefioo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch jest naprawde bardzo fajny ale jest kilka błędów do poprawki.. A wiec:
*Podczas meczu Liverpoolu wisza flagi Cracovii (TFU!!)
*Jednak nie wszystkie kluby maja przyspiewki (chodzi o Polskie kluby)
*Zbyt wiele klubów zagranicznych jest przypisanych do stadionu widzewa (zreszta nie powinno go byc, rozumiem Michal ze jestes kibicem ale w patchu nikt nie powinien byc faworyzowany, albo wszycy albo nikt, i wkurza ze np PSG gra na stadionie klubu z Łodzi)
*troszke brakuje muzyki w menu
Reszta jest naprawde w jak najlepszym porządku i dzieki wielkie za to ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
bardzo dobrze ze jest ten stadion !!! i kilka innych polskich druzyn
Przeciez to jest EKSTRAKLASA patch
i tak jak wczesniej pisałem czekam w update na reszte stadionikow
PS Kanada Peru i kilka innych nie maja oryginalnych stroi
berciiiiik:
Ja dziś zagrałem pierwszy raz w tego patcha, i baaaardzo mi się podoba :D przyśpiewki są super, atmosfera jest mega na meczu. Jednak jak są minusy:
- w meczach Ruchu Chorzów zamiast flagi Ruchu wiszą flagi Cracovii :o tfu! xd
- muzyki prawie wcale nie slychać w menu,
- stadion Widzewa, Polonii itd. super, tylko jakby grafika na nich mi się trochę psuje i widać tak jakby pixele na piłkarzach,
- rozdzielczość trochę dziwna była wybrana na początku i prawie wcale nie widać napisu Canal+ po prawej, ale to tak jeden ch*j ;)
Czekam na update. Świetna robota Panowie :D Super Michał że jesteś kibicem Widzewa, bo ja jestem kibicem Ruchu i fajnie się gra w meczu przyjaźni, jak kibice śpiewają i jedno i drugie :D
Janek-J54:
WitaM!czy wie ktoś dlaczego nie mam połowy oryginalnych strojów drużyn z afryki,ameryki i azji a reszta jest ok??wrzuciłem patcha na czystego pesa i tak jak pisało w instrukcji i niewiem dlaczego tak jest... :(
hepoti:
Zacznę od tego że patch jest super, czekałem na niego i bardzo dziękuję że go wydaliście.Podziwiam za wytrwałość i poświęcenie własnego czasu.
Mam jednak problem bo przyzwyczajony jestem grać na kamerze pionowej szerokiej a tu kamera ta jest ustawiona prosto na trybuny nie na boisko i nie mogę grać.Pytałem o to już ale napisano że to kamera z PES 10. Przyznam nie jestem zbyt dobry w te klocki (może ze względu na wiek) i nie rozumie czy to u mnie jest błąd czy nie da się grać na tej kamerce.Jak to zmienić. Przepraszam jeśli spamuje ale tak długo czekałem na tego patcha i nie mogę grać.
wasaczes:
Witam niestety nie moge uruchomić patcha i chciałbym prosić was o pomoc. Zainstalowałem pes'a od poczatku i wgrałem patcha na czysta wersje pesa i tak jak wskazowki wkleilem pliki patcha gdzie trzeba i gdy chce wlaczyc gre to wyskakuje mi blad
No to sciagam ten plik reg.exe i postepuje tak jak jest napisane czyli:
"Jest tam plik exe i 3 biblioteki:
1.Otwieramy reg.exe
2.i po kolei otwieramy bibliotekę klikamy rejestruj i znowu następna ładujemy rejestruj i następną i powinno śmigać wszystko"
Niestety gdy chce otworzyc plik reg.exe wyskakuje mi natomiast taki blad
Prosze o pomoc bo tyle na tego patcha czekam i neistety :( ale najgorsze jest to bo zaisntalowwalem na kompie i na laptopie i na dwoch mam to samo.
Nawigacja
[#] Następna strona