Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!

<< < (34/40) > >>

a-grzes:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa powiedzcie czy wam tak tnie na stadionie widzewa? bo gram zaglebiem lubin ML i ten stadion jest na kazdym prawei w polskiej lidze i tnie caly czas. a jak gram sparing mecz na old traford to nie tnie. Wiec co zrobic? bo chce grac ML ekstraklsa.

--- Koniec cytatu ---

ja też gram zagłębiem lubin z tym że w edycji stadiony stworzyłem sobie dialog arena i z neta ściągnąłem PES 2011 Editor i tam można sobie przypisać stadion do każdej drużyny więc ja sobie pozmieniałem i żadnego meczu nie rozgrywam na stadionie widzewa a gra chodzi czyściutko bez zacinania Pozdrawiam WZL

Viejito:
Z błedów które znalazłem to przyspiewki Polonii Warszawa są przypisane rowniez reprezentacji Japonii, wiele reprezentacji ma przypisane flagi Cracovii.

★Henka★:
Prędkość pobierania: 500kb/s :O

No to w takim tempie to > w mniej niż godzinkę ściągnę.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrędkość pobierania: 500kb/s :O

No to w takim tempie to > w mniej niż godzinkę ściągnę.

--- Koniec cytatu ---
Ja miałem 200 kb/s i jednocześnie rapidem, megauploadem, hotfilem (ost.part) i tym od multiuploadu, miałem w 1 godzinę  (Rano pobierałem, więc zbytnio nie blokowałem użytkowników) :)

grosz08:
wielkie dzieki za ciezka prace dla patchmaker-ow i gratulacje. Mam taki problem ze wszystko sie dobrze wyswietla oprocz Ekstraklasy tzn. sa loga ale zamiast klubow i pilkarzy sklady Holenderskiej ligi, wie ktos co moglbym pokombinowac?? z gory wielkie dzieki za odpowiedz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej