Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!

<< < (39/40) > >>

chudzik89:
Piszęw sprawie błedów a raczej takiech paru małych
1. Stadion Widzewa nie mówie że zły tylko dlaczego dużo klubów z polski na  nim gra trochę to psuje zabawę jak sie gra z Lechem na wyjezdzie a tak flagi Widzewa
2. Brak zawodników a szczególnie Davida Kobylika w Polonii Bytom facet pokazał w paru meczach parę ładnych asyst
3. nie mogę sobie przypomieć akurat teraz...jak sobie przypomnę to zedytuje posta
A pozatym to patch bardzo udany gratuluję twórcą i czekam na Update...
Pozdrawiam

Super_Mario:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam mam pytanie zwiazane z tym pachem mianowicie ktory to jest ten Exe jak i OF sa pod wersje 1.2 bo nie moge znalesc prosil bym o jakis link lub cos takiego z gory dzieki

--- Koniec cytatu ---

Ja odpowiem. TAK! Przecież pisze na pierwszej stronie! Tylko się nie chce znaleźć, widać jak szukałeś/aś... Pewnie 8 posta w tym temacie też nie czytałeś/aś. Ludzie czytajcie uważnie wiadomości, bo już człowieka normalnie kuźwa krew zalewa.

Przepraszam za offtop, ale takie komentarze powinny być usuwane, a ich autor powinien dostać warna.

czoyu:
ten patch to padlina

pawelszalik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten patch to padlina

--- Koniec cytatu ---

Po czym tak sądzisz? Bezpostawne wyzwiska w tym temacie mnie dobijają. Ściągnąłeś chociaż?

anusiak12-1993:
Przepraszam jeśli kogoś zdenerwuje mój post ale na 1 stronie i w 8 poście nie pisze nic o dacie wyjścia update... Tak więc chciałem się spytać kiedy owy update wyjdzie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej