Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
Michał17Widzew:
Wina przyznam leżała w kodzie po prostu poszczasz otwierania toola wczytywało dane z rejestru ale co miał wczytać jak nic nie zapisaliście bo heh jak :P u mnie działało bo miałem dane w rejestrze wy nie ,ale to nic bo malo tego zapomniałem dopisać żeby jeśli nie ma danych wq rejestrze to żeby pomijało to i dlatego ten cały błąd się zrobił
mam nadzieje ze nie macie mi tego za złe jeszcze raz sorry
Michał
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichał będziesz jeszcze kontynuował prace nad spolszczeniem? chodzi głównie o tryb Master League.?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście :)
MichW:
Nie będę spamował. Tylko chciałbym serdecznie podziękować za super robotę (jak co roku zresztą ;)) Właśnie wypakowuję i zaczynam zabawę :) Dobrze mieć od Listopada internet 2 mb :) Mam tylko jedno pytanie i się ,,usuwam" z wątku :D Kiedy jest spodziewane update z 1 ligą, wystarczy mi tylko miesiąc, jeśli nie jesteś w stanie określić to rudno ;) Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim :)
Knucklez:
Spoko Michał ważne że już działa ;)
mati7:
ten patch jest po prostu REWE(L)ACYJNY.a i zobaczcie w zapisanych jaka ladna bramke ktos zapisal michal pewnie to twoja sprawka:)
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
Oczywiście :)
[/quote]
superrrrrrrrrrrrrrrr :)
i jak będziesz mógł to dodaj jakieś fajne stadiony zamiast tych nieznanych np, stadion ManCity
Nawigacja
[#] Następna strona