Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!
SasukeKamil:
Dzięki wielkie! Ściągam właśnie i zapowiada się wyrąbiście. :) Teraz tylko czekać na Polską 1 Ligę. :)
__SaNd1__:
Dziekuje wam chlopaki cierpliwie czekalem na ten dzien wydania :) Respect dla calej ekipy co robil patcha czekamy na Update - a :) EDIT: Czy patch pracuje z najnowszym DLC 2.00 oprocz patcha 1.02 ? ? ?
CJKarl:
Jeest nareszcie nie mogłem sie doczekać.Wielka robota.Szacun dla wszystkich którzy ten patch wykonali.
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziekuje wam chlopaki cierpliwie czekalem na ten dzien wydania :) Respect dla calej ekipy co robil patcha czekamy na Update - a :) EDIT: Czy patch pracuje z najnowszym DLC 2.00 oprocz patcha 1.02 ? ? ?
--- Koniec cytatu ---
Tak pracuje z DLC 2.0
i osobne exe 1.2 które pracuje w pełni z ofem jak i DLC
Nie pisać zbędnych postów nikt nie chce robić tu chłamu, każdy chce się czegoś dowiedzieć
wiec nie pisać pierdoł typu czy działa coś od jakiegos komu
Patch ma w exe poprawiony gameplay.
i zanim Ktoś coś na pisze po pierwsze
Przeczyta cały pierwszy Post
Po 2 Przeczyta jeszcze raz ten post jesli nie spełni mi ktoś tych wymagań w tym wątku temat zamknę
linki usunę a gościa zbanuje
Naprawdę nikt tu nie potrzebuje słuchać pierdoł o jakimś komu czy coś,pobierz Patch zainstaluj Poprawnie Pograj kilka meczy wypowiedz się.
, i jeszcze jeśli znajdziecie jakieś błędy a będą na pewno (nie piszcie pojedynczo po jednym błedzie to mi tylko utrudni pracę)otwórz jeden z drugim notatnik i pograjcie powpisujecie listę dać mi potem na pw na pewno poprawie
Pozdrawiam
Michał.
dominik17jw:
No dzięki za patcha niezły prezent na nowy rok. :D
Nawigacja
[#] Następna strona