Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa Patch 2011 Wydany!(Zanim Ocenisz/skomentujesz patrz Post nr#8)!

<< < (13/40) > >>

tobik145:
patch super! :)

A teraz moje pytania :P czy będzie w tym roku polski komentarz? W tamtym roku bodajże był.. :(
A i czy dałoby się jakoś poprawić poziom trudności...żeby komputer jeszcze lepiej grał?

Joyek:
W tym roku nie - podobno w 2011 :P
Jaram sie i pobieram, ale torrent tylko 125 Kb/s ;/

djnutiss:
kto ściągnie torrenta to niech seeduje.
narazie masz 125kb/s dojdzie do 50% to bedzie 2kb/s

Sergio#20:
Fan Ekstraklasy ze mnie żaden,jednak  jakiś tam sentyment do Śląska,co roku mnie zmusza do pobierania i tym razem jest tak samo...I powiem tak:patch jest świetny,w sumie inny nie mógłby być(patrz.Autor),statystyki,przyśpiewki,nie ma znaczenia,że są zeszłoroczne(dopiero w czwartym meczu zorientowałem się,że komentarz jest wyłączony :D)+budżety,dają bardzo realistyczny efekt.
Spolszczenie-dla mnie nie jest to jakaś rzecz niezbędna w PESie,jednak za to że zrobiłeś,w dodatku sam w CZASIE ROBIENIA PATCHA...wielki pokłon dla Ciebie!
Jednak,żeby już tak nie słodzić do reszty,to logosy muszę zmienić+plus za kreatywność-że są inne,jednak ich wygląd mi się nie spodobał,brakuje jakiegoś połysku na nich;]
No i jak to w zwyczaju ma nasz naród,chcemy więcej i więcej...z utęsknieniem czekam na up z 1 ligą :]
p.s Jest jakiś scoreboard do Ekstraklasy,nie koniecznie do PESa,ale czy normalnie jakiś oficjalny,kolorystycznie,układ I.T.D np.jak do Bundesligi na Eurosporcie?

Knucklez:
Wie ktoś może jakie pliki odpowiadają za muzykę po strzeleniu gola??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej