No cóż, pograłem trochę na tym patchu i muszę przyznać, że patch jest dobry.
Jest kilkanaście grubo niedopasowanych rzeczy, otóż:
- kilkanaście twarzy jest ostro skopanych m.in Frankowski, Vrdolijak..
- Stadiony beznadziejnie poprzypisywane do zespołów, żeby przypisać do Wisły stadion zrobiony prze ze mnie w edytorze musiałem użyć Pes Edytora.
bo inaczej zmiana w grze nic nie dawała.
- buty w ogóle jakieś porąbane, niedopasowane - ale zawsze mogę sobie wgrać nowego bootpacka.
- składy podstawowe zespołów w nich można ustrzec naprawdę sporo błędów, zaczynając od wykonawców stałych fragmentów, po numery na koszulkach, czy m.in brak Nowaka w GKS Bełchatów, Cleber w Wiśle..
- zaczynam grę dajmy na to cracovią... i z miejsca gram w fazie grupowej LE, nie da się tego jakoś zmienić ?
- brak dodanych "nowych" warunków atmosferycznych, chociażby jakiegoś śniegu, czy coś tak jak to miało miejsce w RISA.
- loga beznadziejne, ale wiem, że chcieliście coś oryginalnego, nowego - generalnie można przeboleć.
więcej grzechów na razie nie pamiętam..
Wymieniałem tylko rzeczy które wg. mnie są niedopracowane i wymagają poprawek, także proszę nie mieć mi za złe, że być może za ostro pewne rzeczy skrytykowałem. Prócz tego co wymieniłem cała reszta jest na ocenę bdb. Pamiętajcie ekstraklasa musi mieć klimat, a nawet takie nie wielkie drobnostki potrafią go minimalnie zepsuć.
Ogółem ogromne propsy, pozdro.