Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE NA SEZON 2010/2011 DO EP 2010 WYDANY!POPRAWIONE GDB!

<< < (23/28) > >>

★Blue Boy★:
o sorry dopiero zajrzałem tu macie linka  REJESTRACJA lub LOGOWANIE

★Blue Boy★:
chodzi wszystko dobrze u mnie chodzi ale nie wiem jak u was?

seba_maliszewski:
Chciałem dowiedzieć się jak bardzo dopracowany jest ten patch.

EDIT: Coś za mało transferów zostało uaktualnionych. Nie ma Zieńczuka i Andriuskeviciusa w Lechii. Mysony nie ma w Bytomiu. Co to ma być?

EDIT 2: Co wy na to, żeby zrobić ofa na podstawie bazy danych z football manager 2011?

EDIT 3: Dlaczego zrobiliście tak na odpierdziel ten update? Nie ma kilku ważnych transferów w europie. M.in. Ozil w Realu. Co wy robicie? Przyłóżcie się

EDIT 4: Nie ma twarzy i kolorów skóry takich jakie powinni mieć ci zawodnicy. Naprawdę jakiś beznadziejny ten update

Kędzior1916:
boże, [cenzura], ja robiłem upa od czerwca do października. of-a nie zdążyłem poprawić. Ogólnie to MIKI13SZYCE i Robert09 pomagali robić patcha + ci od których zdobyłem zgodę na używanie dodatków. ale of makera żadnego nie znalazłem... Teraz ktoś mi tu skamla że up taki a nie inny. trzeba było mi pomóc jak robiłem. bo zmarnowałem 4 miesiące na robienie of-a i na brak czasu.

dabek9:
panowie da rade jeszcze coś zrobic po tym jak ściągnałem to poprawione GDB wszystko ładnie smiga aby wywala jeszcze jak chce się grać manchesterem united da rade coś z tym zrobic???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej