Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE NA SEZON 2010/2011 DO EP 2010 WYDANY!POPRAWIONE GDB!
AreQ:
zrob ankiete na jaki serwer chca albo niech pisza tu a nie na MU bo zanim tam ci sie to wrzuci ;p
szczepek19:
ja już jestem szczęśliwym posiadaczem tego update ;P ale powiedz mi ziomuś w BAL chcę rozpocząć grę w Wiśle Kraków... jak można ustawić by grać w tym klubie ;P bo po meczu testowym to są kluby które mi się nie podobają :D
★Blue Boy★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja już jestem szczęśliwym posiadaczem tego update ;P ale powiedz mi ziomuś w BAL chcę rozpocząć grę w Wiśle Kraków... jak można ustawić by grać w tym klubie ;P bo po meczu testowym to są kluby które mi się nie podobają :D
--- Koniec cytatu ---
nie wiem a szczepek ile ci sie to sciagało ok?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrob ankiete na jaki serwer chca albo niech pisza tu a nie na MU bo zanim tam ci sie to wrzuci ;p
--- Koniec cytatu ---
Areq wiem ale oni pisza ze chca na megaupload i rapida a multiupload to ma :D
AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja już jestem szczęśliwym posiadaczem tego update ;P ale powiedz mi ziomuś w BAL chcę rozpocząć grę w Wiśle Kraków... jak można ustawić by grać w tym klubie ;P bo po meczu testowym to są kluby które mi się nie podobają :D
--- Koniec cytatu ---
wrzuc na inny serwer zeby reszta mogla pobrac
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAreq wiem ale oni pisza ze chca na megaupload i rapida a multiupload to ma :D
--- Koniec cytatu ---
ale na multiupload duzo wolniej sie wrzuca oddzielnie nie bylooby szybciej ?
KrzYchU1234:
Szczepek19 jak oceniasz ten patch ??? ( 1-6)
Są jakieś błędy ???
Nawigacja
[#] Następna strona