Autor Wątek: Portsmouth FC by MasterCreati !  (Przeczytany 88307 razy)

Offline Bujo

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 31.10.2009r.
  • Jagiellonia & Sivasspor
Odp: Portsmouth by MasterCreati | TRANSFERY ! Wielka Rewolucja w Portsmouth !
« Odpowiedź #620 dnia: Listopad 16, 2010, 11:50:39 »
No to dobrze, że chociaż wywalczyłeś LE bo był taki ścisk, że szybko mógłbyś uniknąć pucharów ;).

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Portsmouth by MasterCreati | TRANSFERY ! Wielka Rewolucja w Portsmouth !
« Odpowiedź #621 dnia: Listopad 16, 2010, 20:40:38 »
1 Kolejka

Porażka na start ! 3 gole Agbonlahora !

Niestety podobnie jak w tamtym roku tak i w tym porażka na rozpoczęcie nowego sezonu ale nie z byle kim tylko z Aston Villą a raczej fenomenalnym Agbonlahorem, który w pojedynkę całą drużynę Portsmouth jednak do tych trzech bramek anglika dołożył swoją rękę bramkarz Pompey, który bronił dziś poniżej swojego poziomu a można nawet powiedzieć , że bronił tragicznie i praktycznie każdy strzał Agbonlahora kończył się bramką.

Martin O'Neill : Chciałem zniszczyć Aston Villę..

- Chciałem zniszczyć Aston Ville oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa ale się nie udało i Gabriel nam pokazał kto tu rządzi.

- Przykro mi to mówić ale to już moje ostatnie tygodnie w Portsmouth, czas leci a moja gablota nadal pusta, mam ofertę z 3 liczących się w Europie klubów i czas na mnie, myślę jednak, że znajdzie się osoba, która w Pompey poradzi sobie jeszcze lepiej ode mnie i coś ugra w LE.

Offline papik14

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 23.07.2009r.
Odp: Portsmouth by MasterCreati | Porażka na start ! 3 gole Agbonlahora !
« Odpowiedź #622 dnia: Listopad 16, 2010, 20:57:09 »
Szkoda tej porażki i tego że Martin niedługo odchodzi...:(

Ale nie przejmuj się, to dopiero początek sezonu i wierzę w Ciebie i myślę, że sobie poradzisz :)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #623 dnia: Listopad 16, 2010, 21:10:31 »
Szkoda tej porażki;/

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #624 dnia: Listopad 16, 2010, 21:14:22 »
2 Kolejka

Fenomenalny powrót do gry Igora Akinfeeva !

Igor Akinfeev po przeszło 8 miesiącach przerwy w grze z powodu kontuzji zagrał w ligowym spotkaniu i spisał się wręcz fenomenalnie mimo bardzo słabej gry w ataku i obronie to najlepszym zawodnikiem był własnie Igor, który przez całe spotkanie ratował Portsmouth. Słaby start zaliczyli podopieczni Martina O'Neill w tym sezonu bowiem po dwóch spotkaniach mają zaledwie punkt na swoim koncie.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Odp: Portsmouth by MasterCreati | Fenomenalny powrót do gry Igora Akinfeeva !
« Odpowiedź #625 dnia: Listopad 16, 2010, 21:23:54 »
No grupa ciekawa wyrównana, zapowiada się walka o awans do  ostatniej kolejki LE. :) Start nie najlepszy ale Aston Villa to jeden z najtrudniejszych meczów w BPL.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
Odp: Portsmouth by MasterCreati | Fenomenalny powrót do gry Igora Akinfeeva !
« Odpowiedź #626 dnia: Listopad 16, 2010, 21:45:01 »
Nadszedł czas zakończenia mojej kariery, nie jestem jednak pewny tego, iż nie wrócę kiedyś znowu do opisywania poczynań Portsmouth z nowym trenerem jednak zanim to nastąpi to mam zamiar rozpocząć nową karierę, jeszcze nie dziś ponieważ teraz popracuję nad moim patchem i za kilka dni rozpocznę nowa karierę. W mojej nowej karierze poprowadzę na pewno zespół nie przeciętny to znaczy mam na oku na razie kilka potężnych firm takich jak Manchester United, Inter Mediolan oraz Liverpool jednak zastanawiam się też nad zespołem z ligi francuskiej a dokładnie z Ligue 2..ES Troyes może ktoś słyszał o takim zespole ? W grę wchodzi jeszcze Stoke City i Villarreal, oczywiście jeżeli zagram zespołem z Ligue 1, Serie A czy BBVA to nie będę grał na moim patchu tylko na patchu który zawiera drugą ligę (gram np. Interem to w D2 mam Serie B) jak na razie nie mam skończonego patcha z Ligue 2 ale w ciągu kilku dni zostanie on skończony. Bardzo bym chciał abyście napisali również swoje propozycje kim mógł bym grać żeby wam się podobało bo wiem, że nie każdy lubił Portsmouth więc jeszcze raz bardzo proszę o jakieś propozycje dlatego też tematu nie zamykam a poza tym może jeszcze wrócę do Pompey z nowym Menadżerem. Aaaa Zapomniał bym..nie proponujcie mi proszę gry jakimś klubem bez historii z drugiej ligi i z Championship bo już mam trochę dość tej ligi.
Jeżeli ktoś wie o jakim patchu który dodaje drugą ligę holenderską to proszę o kontakt to bardzo mi na tym zależy.

Offline mateo819

• III - ligowiec
  • Na forum od: 28.06.2010r.
Odp: Portsmouth by MasterCreati | Koniec Kariery Portsmouth ! |Proszę o propozycję !
« Odpowiedź #627 dnia: Listopad 16, 2010, 22:40:47 »
A może Juventus? Bogata historia, zawsze coś się dzieje, ciekawi gracze (Krasic, Aquilani, Quariarella..) ?

Offline patryk'95

• Prezes klubu
  • Na forum od: 05.01.2009r.
Odp: Portsmouth by MasterCreati | Koniec Kariery Portsmouth ! |Proszę o propozycję !
« Odpowiedź #628 dnia: Listopad 16, 2010, 22:46:41 »
Zagraj Feyenoordem. Broni się przed spadkiem, kompletnie bez formy, może być ciekawie. Tylko musiałbyś jeszcze zaniżyć staty piłkarzy bo wiadomo że w grze Feyenoord będzie faworytem do wygrania Eredivisie.

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 30.11.2009r.
  • VR46
« Odpowiedź #629 dnia: Listopad 16, 2010, 22:49:08 »
ej, a nie robisz już tego patcha z polskimi ligami, bo pisałeś tu w tym temacie kilka stron wcześniej

a tak to polecam Alemanie Aachen, TSV 1860 Monachium,

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #630 dnia: Listopad 16, 2010, 23:01:22 »
ja bym chcial zobaczyc twoja kariere juventusem :D to jeden z moich najbardziej lubianych klubow ;) a jesli nie to moze sproboj Girodins Bordeux, bo maja troche przetrzebiony sklad i moze byc ciekawie ;)

Offline Milan65

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 14.06.2009r.
  • Olympique Lyonnais!
« Odpowiedź #631 dnia: Listopad 16, 2010, 23:28:02 »
Tez zaczynam grać Portsmouth,zobaczymy jak zawojuję Europę :D

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #632 dnia: Listopad 17, 2010, 13:20:07 »
Szkoda, że kończysz ten wątek :(

Moje propozycje:

Francja - RC Lens, Saint-Etienne, może Lille
Holandia - Feyenoord, Roda, Twente
Niemcy - widzę że nie przepadasz za BL - Hannover 96, Kaiserslautern
Włochy - Chievo, Genoa, Bari, Sampdoria
Hiszpania - Mallorca, Bilbao, Saragossa, Getafe, lub Betis

Liga holenderska jest w PESEdicie i wszystkie wyżej wymienione przeze mnie. Tylko byś sobie musiał dopasować 2 ligę.

Pozdrawiam :)

Offline Carlos

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.01.2009r.
  • Vamos Blaugrana ! ! !
« Odpowiedź #633 dnia: Listopad 17, 2010, 19:29:12 »
Jak chcesz zacząć jakąś większą `firmą' to proponuje z Anglii:MU z Hiszpani:Valencia z Włoch:Nie przepadam za tą lige ale brałbym Milan z Francji:Olimpique Marsylia z Niemiec: Schalke a z słabszych może Sunderland ? Gyan jest ^^ bądź może Ac Arles Avignon

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #634 dnia: Listopad 17, 2010, 21:36:55 »
A więc tak, mam fajny patch z Serie Bwin ( Normalnie mam HD loga :D) statystyki już skończyłem, wgram trochę face(około 50-70) i jutro rozpocznę karierę jednam z Gigantów Serie A, Inter, Juve, Milan i Roma z tych zespołów jeden wybiorę, aaa i jak by ktoś chciał wiedzieć jakie staty to od razu mówię by MasterCreati (czyli trochę za zniżone) pewnie chcecie wiedzieć dlaczego tak nie lubię tych stat z pesstats lub oryginalnych z PES, grałem Arsenalem na statach z pesstats i po 2-3 sezonach grania tym samym składem moi piłkarze mieli prawie każdy powyżej 84-86 a pierwsza jedenastka każdy powyżej 90+ jedynie szczęsny miał chyba 86 a i Walcott miał 97 co dla mnie jest chore grać taka maszynką do wygrywana.

Offline mateo819

• III - ligowiec
  • Na forum od: 28.06.2010r.
« Odpowiedź #635 dnia: Listopad 17, 2010, 21:39:39 »
Pokornie proszę o juventus! Tam są zawsze jakieś jaja :D No i nikogo nie zdziwi jak wygrasz z Interem a dostaniesz 3:0 z Bari :D

Offline Miszczu11

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 30.11.2009r.
  • VR46
« Odpowiedź #636 dnia: Listopad 17, 2010, 22:16:03 »
a może Liverpool? :D

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #637 dnia: Listopad 17, 2010, 22:18:08 »
a może Liverpool? :D
No myślałem o tym ale wiesz gram cały czas w Premier League a w Serie A nie grałem jeszcze nigdy :D

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #638 dnia: Listopad 17, 2010, 22:41:27 »
A więc tak, mam fajny patch z Serie Bwin ( Normalnie mam HD loga :D) statystyki już skończyłem, wgram trochę face(około 50-70) i jutro rozpocznę karierę jednam z Gigantów Serie A, Inter, Juve, Milan i Roma z tych zespołów jeden wybiorę, aaa i jak by ktoś chciał wiedzieć jakie staty to od razu mówię by MasterCreati (czyli trochę za zniżone) pewnie chcecie wiedzieć dlaczego tak nie lubię tych stat z pesstats lub oryginalnych z PES, grałem Arsenalem na statach z pesstats i po 2-3 sezonach grania tym samym składem moi piłkarze mieli prawie każdy powyżej 84-86 a pierwsza jedenastka każdy powyżej 90+ jedynie szczęsny miał chyba 86 a i Walcott miał 97 co dla mnie jest chore grać taka maszynką do wygrywana.
fajnie wez prosze Juve albo Milan :D nie bierz blagam Interu... (nie lubie ich i to bardzo!)
a tak btw. dasz jakis update do patcha z championship, bo planuje chyba dlugo pograc Leeds ;) wiec nie pogardzilbym jakims updatem do patcha. ;)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #639 dnia: Listopad 17, 2010, 22:44:52 »
fajnie wez prosze Juve albo Milan :D nie bierz blagam Interu... (nie lubie ich i to bardzo!)
a tak btw. dasz jakis update do patcha z championship, bo planuje chyba dlugo pograc Leeds ;) wiec nie pogardzilbym jakims updatem do patcha. ;)
nom myślę, że coś wrzucę w najbliższym czasie

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #639 dnia: Listopad 17, 2010, 22:44:52 »