Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Twarzownia! - napisz jakiej twarzy poszukujesz!

<< < (44/62) > >>

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - widziałeś już tą...?

--- Koniec cytatu ---

no dzięki bardzo wybiorę tę twarz z facepacka ale teraz co mam zrobić z tymi unnamedami dwoma?

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno dzięki bardzo wybiorę tę twarz z facepacka ale teraz co mam zrobić z tymi unnamedami dwoma?

--- Koniec cytatu ---
Przypisz im nr: (jak wybrałeś z fecepacka, to już tam powinny być takie:) face_1340.bin i hair_4914.bin - potem wrzucasz to do kitserver/example-root/img/ dt0c.img/ - dajesz manager.exe, Attach i jest ok.

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzypisz im nr: (jak wybrałeś z fecepacka, to już tam powinny być takie:) face_1340.bin i hair_4914.bin - potem wrzucasz to do kitserver/example-root/img/ dt0c.img/ - dajesz manager.exe, Attach i jest ok.

--- Koniec cytatu ---
no dzięki twarz sancheza wgrałem wkleiłem do dt0c.img te dwa unnamedy i chodzi. ale teraz z tego facpacka chciałem wgrać twarz i włosy Holosko i były tam unnamedy takie jak w sanchezie tylko inne numerki i jak to wkleiłem do dt0c.img to nie chodzi bo tej twarzy w ogóle nie było , była tylko że taka normalna co ja mogę sobie sam zrobić w Edycji grze.więc teraz wiem że muszę przypisać te numerki temu piłkarzowi w Edytorze no to pobrałem (PES2011UltimateEditor_v3.0.4) i teraz jak chce zainstalować ten program to mi taki bląd wyskakuje(Net framework initialization error) mam nagranego net frameworka 4.0 na windowsie xp sp3.Mam patcha PesEdit 3.6.Wie ktoś jak można naprawić ten błąd.

espree:
Ściągnij sobie PES 2011 Editor by Wild zamiast tamtego ;)

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚciągnij sobie PES 2011 Editor by Wild zamiast tamtego ;)

--- Koniec cytatu ---
>:(
Mam Wilda 1.4 to też wyskakuje ten błąd a to może muszę starszego pobrać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej