Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Twarzownia! - napisz jakiej twarzy poszukujesz!

<< < (46/62) > >>

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE spróbuj tego, mi działa bez problemu na XP... A może to przez ten Twój patch, bo ja mam czystego PES'A...

--- Koniec cytatu ---
ten sam błąd wyskakuje >:( może to wina tego frameworka może muszę starszego pobrać , a nowego niż 4.0 nie ma? a może jest jakiś inny program podobny do net frameworka?

MaTX:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtu masz Brożka
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

A no tak, dzięki panowie.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten sam błąd wyskakuje >:( może to wina tego frameworka może muszę starszego pobrać , a nowego niż 4.0 nie ma? a może jest jakiś inny program podobny do net frameworka?

--- Koniec cytatu ---
Kurde stary nie wiem, ja mam tego Ultimate Pes Editora co Ci linka do niego podałem i mi działa... Pokombinuj jeszcze z tymi frameworkami, albo pisz do jakiegoś facemekera... :)

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurde stary nie wiem, ja mam tego Ultimate Pes Editora co Ci linka do niego podałem i mi działa... Pokombinuj jeszcze z tymi frameworkami, albo pisz do jakiegoś facemekera... :)

--- Koniec cytatu ---
No wreszcie pobrałem jeszcze net frameworka 2.0 i miałem jeszcze 4.0 i teraz już nie wyskakuje ten błąd!!:)

EDIT: tylko że jest następny probłem bo jak  chce wczytaj plik EDIT to mi wyskakuje błąd (Unhandled exception has occurred in your application) no i tam tak dalej.teraz nie mogę tego wczytać a jak chce włączyć editora by wilda to mi błąd wyskakuje z pytaniem czy wysyłać go czy nie po angielsku.Wie ktoś dlaczego tak jest , Mam takie frameworki 1.0 , 1.1 , 2.0 , 4.0 potrzebny jeszcze jakiś ?

|2udy:
Do boju kapitalistyczne mordy! Do ataku z defensywy!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej