Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Twarzownia! - napisz jakiej twarzy poszukujesz!

<< < (49/62) > >>

DruchU:
Witam,
 To ja DruchU.Jestem w Italii.Siedze na starym laptopie brata i on nie ma jakiegos programu
i nie moge otworzyc pesfaces.co.uk!
 A wiec:

Twarz Fabregasa,A.Sancheza,Messiego,Iniesty,Pique, G.Rossiego,Adriano(z Barçy),Keity i Leandro Damião!

(za nie poprawna polsczyzne przepraszam.W laptopie nie ma polskich znakow)

Wesolych wakacji z Italii zyczy:
                                                                                                  DruchU

Franek1234321:
Głowackiego, Polanskiego i Peszkę mam, ale prosiłbym aby ktoś podał mi linki do następujących piłkarzy, albo powiedział który facemaker je zrobił (jeśli oczywiście temat jest na tym forum jeszcze). Ci piłkarze to: Wasilewski, Wawrzyniak, Mierzejewski, Rzeźniczak, Kucharczyk

kamiloo1234:
Wie ktos moze jakie unnamedy odpowiadają za twarze i włosy R.Lewandowskiego i Błaszczykowskiego????

thomas1345:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGłowackiego, Polanskiego i Peszkę mam, ale prosiłbym aby ktoś podał mi linki do następujących piłkarzy, albo powiedział który facemaker je zrobił (jeśli oczywiście temat jest na tym forum jeszcze). Ci piłkarze to: Wasilewski, Wawrzyniak, Mierzejewski, Rzeźniczak, Kucharczyk

--- Koniec cytatu ---

Kucharczyka zrobił Rudincho: REJESTRACJA lub LOGOWANIE, Rzeźniczaka chyba też, ale nie jestem pewiwien
Mierzejewski: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wasilewski v1: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wasilewski v2: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wawrzyniak: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ja poszukuję twarzy Mateusza Cetnarskiego (nie od żurka) wiem, że ktoś tutaj ją zrobił tylko nie wiem kto... jak wiecie to podajcie dl, link forum lub przynajmniej facemakera...

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWie ktos moze jakie unnamedy odpowiadają za twarze i włosy R.Lewandowskiego i Błaszczykowskiego????

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że chodzi Ci o nr.? Jeśli tak to oni nie mają i musisz sam im przypisać - najlepiej wolne sloty... ;) (U siebie np. dałem Lewy: 1008/4582, a Kuba: 994/4568).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej