Dział Ogólny > Archiwum Karier
Watford F.C. by reddevil89 II tura głosowania + ankieta.
jackz:
fajne transfery :D tylko nie czaje jak mogles grac mecz millwall w strojach home dla siebie i away dla nich :D nie mylilo ci sie to troche? moze dlatego tylko remis? ;>
MasterCreati:
hehe kurde ale podobnie grasz do mnie :P też z Millwall zremisowałem :P tyle że na wyjeździe :) Obertan świetnie sobie poradzi a Vukcevic pewnie też
Marcin14:
fajne transfery
Super_Mario:
Transfery świetne :)
Tylko szkoda tych remisów.
reddevil8911:
3 Kolejka Championship
Blamaż w Nottingham 3:1, mimo prowadzenia 0:1.
Mecz od początku był prowadzony w nerwowym tempie, brakowało składnych akcji. Piłkarze z Nottingham nastawili się na grę z kontry, a goście powoli konstruowali ataki. Taka gra przyniosła efekt w 43 minucie, kiedy wynik meczu otworzył Obertan, po pięknym podaniu Grahama.
Druga połowa to już dominacja zespółu gospodarzy, w tym zabójcza końcówka która zatrzęsła Watford. 73 min. Earnshaw na raty pokonuje bramkarza gości. Trzy minuty później jest już 2:1. Po rzucie rożnym Simaka głową uderza McCleary w tym momencie wiadomo że 3 punkty zostają w Nottingham. Dzieła zniszczenia dopełnił Radek Majewski ustalając wynik meczu na 3:1.
Obertan: Cieszę ze strzelenia 1 gola w barwach nowego klubu,ale nie jestem zadowolony z wyniku meczu.
Screeny i video:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
4 Kolejka
Kolejka porażka, czy to już jest kryzys?
Coż powiedzieć małe De Javu z przed tygodnia, znowu prowadzenie i porażka. W naszej drużynie nie dzieję się najlepiej, cieszyć może tylko dobra gra nowych graczy The Hornets. Trener musi zrobić coś z zawodnikami, bo od 60 minuty nie istnieją.
B. Vukcević : Mój gol nam nic nie dał, znowu dostaliśmy łupnia, szkoda można było ten mecz wygrać.
A teraz przed Watford wicelider Ipswich i lider Hull będzie ciężko.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tabela Championship:
Nawigacja
[#] Następna strona