Dział Ogólny > Archiwum Karier

Watford F.C. by reddevil89 II tura głosowania + ankieta.

<< < (8/104) > >>

czera84:
w 3 meczach 10 punktów?

MasterCreati:
do zdobycia jest 15 więc 10 powinieneś jakoś ugrać :)

CristianoRonaldo:
Dasz rade, powodzenia ! :D

Super_Mario:
O ja pierdziu. Nieciekawie się robi :(

Ja też się mordowałem z Ipswich, ale na szczęście strzeliłem im w samej końcówce. Z Hull City miałem taki sam wynik. Też mnie czeka M City w Pucharze.

Nieciekawa sytuacja, serio. Jeszcze ultimatum od zarządu klubu :(

reddevil8911:
1 Runda FA CUP

120 morderczych minut, ambitna walka graczy Watford FC, geniusz Teveza.

Cóż za mecz,emocjetego nikt się nie spodziewał.Tytułowe starcie Dawida z Goliatem przyniosło niesamowity spektakl. Wielki Man City zmierzył się z pogrążonym w kryzysie Watford FC. Już w 5 minucie kibice zgromadzeni na stadionie przecierali oczy ze zdziwienia na prowadzenie wyszło Watford po pięknej akcji Vukcevica, Graham pakuje piłkę do siatki. Niedługo cieszyli się z prowadzenia gracze gości. Adebayor po centrze Teveza wyrównał stan gry. W 41 minucie sprawy zaczęły wracać do normalności pięknym wolejem popisał się Silva i było 2:1. Po przerwie ambitni gracze gości wyrównali, najlepszy gracz i strzelec Watford Obertan pokonał na raty bramkarza Man City. Od tego momentu inicjatywę w meczu przejął Watford. Taki stan rzeczy utrzymał się do końca 2 połowy. Czekała nas dogrywka, tam geniuszem popisał sie Tevez lobując Loacha z 34 metrów. Szkoda porażki, ale styl cieszy są powody do optymizmu.

Po meczu graczy Watford komplementował trener Man City Roberto Mancini.

Dzisiaj mieliśmy dużo szczęścia, rywal biegał,walczył przez cały mecz. Grał z nami jak równy z równym. Dziwię się,że tak słabo grają w championship dopiero 16 lokata, bo potencjał ten zespół ma ogromny. Mam nadzieję na więcej pojedynków z tym zespołem w Premier League, życzę im awansu.

Bramki z  meczu.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej