Dział Ogólny > Archiwum Karier
Watford F.C. by reddevil89 II tura głosowania + ankieta.
Robi1908:
Musisz zostać! :)
Lewy23:
A jej ,szkoda tego 5 miejsca,ale życie jest suką :) Bywa,graj dalej,bo ciekawa kariera :)
reddevil8911:
Po szalonym sezonie działacze z Vicarage Road doszli w końcu do porozumienia z trenerem Lakym Mackayem.
Podpisali z nim roczny kontrakt z możliwością przedłużenia ,ale tylko jeśli zespół awansuje do Ligi Mistrzów w następnym sezonie.
Malky Mackay: Zostaje w tym klubie na kolejny rok. Bardzo się cieszę że mogę pracować z tym zespołem kolejny rok. Moje miejsce jest tutaj, ja kocham ten klub, nigdzie indziej się nie wybieram. Jeszcze dużo rzeczy mam do wygrania w swojej trenerskiej karierze. Naszym celem jest awans do LM, obrona tytułu zwycięzcy Ligi Europejskiej i przejście tej przeklętej 1 rundy FA Cup. Musimy dokonać wzomcnień na kilku pozycjach i zmienić trochę taktykę.
Niedługo newsy o transferach.
Robi1908:
Bardzo dobra decyzja zarządu Watfordu. Oby Mackay'owi poszło troszkę lepiej niż w poprzednim sezonie, a co do czego idzie, żeby zdobył mistrzostwo i powalczył o trofeum Ligi Mistrzów. Bo na prawdę Watford z malutkiego klubu, robi się pomału wielka potenga futbolowa, niech się boją takie drużyny jak Barcelona, Real , MU , Czelsi i inne. Watford nadchodzi! :D
reddevil8911:
Transfery!!!!
Christopher Samba 29 letni reprezentant Konga, grający na pozycji środkowego obrońcy, zakupiony z Blackburn za 1.4 mln funtów.
Bronislav Ivanović 28 letni reprezentant Serbii, też środkowy obrońca, kupiony z Fenerbace za 2.5 mln funtów.
Mario Zarate 25 letni argeńtyński napastnik, kupiony z Lazio Rzym za 4.5 mln funtów.
Beniaminki i spadkowicze!!! (po lewej beniaminki, po prawej spadkowicze)
Nawigacja
[#] Następna strona