Dział Ogólny > Archiwum Karier

Watford F.C. by reddevil89 II tura głosowania + ankieta.

<< < (18/104) > >>

Robi1908:
Bardzo fajna kariera , gratulacje wygranej  :)

reddevil8911:
Kolejka 16

Wstyd!!!!

Kolejka 17

Znowu jest źle!!!!

Sorry, że tak krótko ale nie miałem siły , ani chęci robić opisów,screenów i tym podobnych.

Po meczu z Doncaster prezes Watford Graham Taylor grzmiał w szatni:

Co to k...a jest, ostatnie dwa mecze u siebie to wstyd i hańba. Ale ok po przeanalizowaniu tabeli nie jest tak tragicznie, 9 punktów do lidera. Mam nadzieję że niedługo wszystko się poprawi.

MasterCreati:
też przegrałem z Coventry xD 1 - 0 :D

Robi1908:
No w tabeli nie wygląda to za dobrze  :P dasz radę jeszcze

reddevil8911:
Po słabej 1 części sezonu zarząd i prezes Watford FC mieli dość ciągłych upokorzeń i przekazali na transfery ponad 20 mln funtów.

Na efekty nie trzeba było długo czekać:

Do klubu przybyli:

1. 28 letni bramkarz Polak Tomasz Kuszczak kupiony z Man Utd za blisko 2 mln funtów.

2. 23 letni środkowy obrońca Austriak Andreas Prodl kupiony za 500 tyś funtów z Werderu Brema.

3. 24 letni boczny obrońca Brazylijczyk Nei kupiony za 200 tyś funtów z Internacionalu Porto Alegre.

4. 21 letni środkowy pomocnik Holender Siem de Jong kupiony za 1 mln. funtów z Ajaxu Amsterdam

5. 24 letni defensywny pomocnik Portugalczyk Miguel Veloso kupiony za prawie 3 mln. funtów z włoskiej Genoi.

6. 17 letni napastnik Hiszpan Iker Muniain kupiony za 600 tyś funtów z Athletic Bilbao ( nazywany przez wielu nowym Toressem).

7. 21 letni napastnik Serb Miralem Sulejmani kupiony za prawie 2 500 mln. funtów z Ajaxu Amsterdam.

Jak widać po transferach, Watford inwestuję w młodość. Teraz rodzi się pytanie czy tych "7 wspaniałych spełni pokładane w nich nadzieję czy zawiodą na całej linii?

Na te pytania, odpowiedzi nadeśle nam czas.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej