Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
liga na PS3 i na XBOX360?
Kajdano:
Witam, jak cos jestem chetny na xboxa 360. Jak ktos chce pograc to zapraszam moj nick na xbox live to Kajdano a jak coś piszcie na gg 7372976 to zagramy jakis mecz. Pozdrawiam
serunio:
Jak ktos jest zainteresowany graniem w pes11 na ps3 to moj nick serunio77 ...
es_sabbi:
panowie czekamy aż nowa stronka ruszy na 100% i myślę że rozpoczniemy ligę i Xbox i PS3 ( tylko ustalimy jakies min graczy w lidze np 10 bo chyba nie ma sensu grac w 4 czy 5)
krzane:
chętnie zagram na ps3. mam tylko nadzieję że będzie to lepiej chodziło niż ML online czy szybki mecz online, bo pomimo iż mam szybki internet to piłkarze reagują z opóźnieniem w stosunku do przeciwnika i gra robi się całkowicie bezsensowna i irytująca. a może z krajowymi przeciwnikami gra bedzie bardziej dynamiczna ( bardzo bym tego chciał bo tylko gra z innym hummanem mnie rajcuje). poza tym strasznie denerwuje mnie dążenie gry do remisu, nie wiem dlaczego ale ta gra pragnie remisować i zrobi wszystko ku temu. no i oczywiście dziwna nieporadność obrońców po strzelonej bramce...ale to nie miejsce na rozgrzebywanie niedoskonałości, innej alternatywy nie ma...czekam na ligę na ps3 może ktoś coś wymyśli, a może już wymyślił a ja o tym nie wiem... :'(
maciek1019:
Siema,chłopaki kiedy ruszy w końcu ta liga bo już się doczekać nie mogę?
Nawigacja