Dział Ogólny > PES 2011

USTAWIANIE PADA i KLAWIATURY - PROBLEMY I ICH ROZWIĄZANIA

(1/4) > >>

Ukassiu:
Sporo użytkowników ma z tym problemy i zakłada osobne niepotrzebne wątki,by nie śmiecić tak dalej zakładam osobny wątek i jeśli macie jakiś problem związany ustawieniem pada/klawiatury to piszcie śmiało na pewno pomożemy ;)

bula221:
ja mam problem z ustawieniem padow.. mam 2 orginalne pady od ps2 do kompa podpiete przez przejscie usb. w ustwieniach SETTINGS kiedy zmieniam konfiguracje klawiszy to nie zapsiuje mi sie to co ustawilem lub zapisuja sie ustawienia przy jednym padzie

ReLoad:
Ja mam problem otóż mam pesa 2011 i nie moge grać w Lidze mistrzów przeciwko koledze zawsze dwa kursory są po lewej lub po prawej stronie tym 2 controlerem da się przesówać ale controler 1 nie można nawet na środek dać o co chodzi ? ustawiam w settings Klawiatura controler 1 a pad controler 2 i dalej jest to samo

Ukassiu:
chodzi ci o pojedynczy mecz w lidze mistrzów?

ReLoad:
W lidze mistrzów w pojedyńczym meczu nie. tylko jak daje puchar LM i na dwóch graczy, wybieram drużyny i gram pierwszy mecz przykładowo i nie moge przesunąć controlera 1 w prawo ani na środek tak samo jak skończe mecz i zaczyna drugi gracz to chce aby dać controler 1 (klawiature) na środek żeby grał tylko i wyłącznie controler 2 (czyli pad) a jeżeli próbuje przestawić go na środek to nie darady a controler 2 normalnie można przesunąć na środek (czyli nie uczestniczyć  w meczu) ale controler 1 co każdy mecz gra to denerwujące.
Niech ktoś pomoże !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej